ban je napisal/-a:Men se je tud to dogajalo, da mi je avto enostavno crkni,l ko sem bremzal in obenem prtisnil sklopko. To se je dogajalo kar pogosto, posebej takrat ko sem se približeval križišču ali koloni. Tester ni pokazal nič posebnega, in ker se napake ni dalo odpraviti sem avto enostavno prodal.
dejan19 je napisal/-a:To se pri meni naredi zgodaj zjutraj,ko je avto hladen in vse pa ko stisnem kuplango,da bom eno nižje dau pa ko še volan obrnem.Če je pa že kr topu al pa ne prestavm je pa ok.
Ivan36 je napisal/-a:ban je napisal/-a:Men se je tud to dogajalo, da mi je avto enostavno crkni,l ko sem bremzal in obenem prtisnil sklopko. To se je dogajalo kar pogosto, posebej takrat ko sem se približeval križišču ali koloni. Tester ni pokazal nič posebnega, in ker se napake ni dalo odpraviti sem avto enostavno prodal.
Haha take imamo radiIn pol ti na servisu reče ja gospod elektronika je šla :P ....Pa je potrebno takoj prodat saj to je pa drago
Ivan36 je napisal/-a:dejan19 je napisal/-a:To se pri meni naredi zgodaj zjutraj,ko je avto hladen in vse pa ko stisnem kuplango,da bom eno nižje dau pa ko še volan obrnem.Če je pa že kr topu al pa ne prestavm je pa ok.
Itak se neki materijal segreje pa ga skup drži![]()
Škoda se pa dela na ostalih deli pol
dejan19 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:dejan19 je napisal/-a:To se pri meni naredi zgodaj zjutraj,ko je avto hladen in vse pa ko stisnem kuplango,da bom eno nižje dau pa ko še volan obrnem.Če je pa že kr topu al pa ne prestavm je pa ok.
Itak se neki materijal segreje pa ga skup drži![]()
Škoda se pa dela na ostalih deli pol
Am kaj skup drži?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov