mišljeno je to http://cgi.ebay.de/Original-Spiegelblin ... 286.c0.m14
Dj Big je napisal/-a:Mam kasko sam nism še nikol hodu tja, drgač bi mogu mi je en spredn odbijač pa zadn podrsu k skos u centru parkeram k mam tako službo pa skos prestavljam dons bom šou jutr sploh nevem kako nej a kr rečem. Spredi in zadi me je en ruknu, da nebo un kej pametn na zavarovalnici![]()
Dj Big je napisal/-a:Mam kasko sam nism še nikol hodu tja, drgač bi mogu mi je en spredn odbijač pa zadn podrsu k skos u centru parkeram k mam tako službo pa skos prestavljam dons bom šou jutr sploh nevem kako nej a kr rečem. Spredi in zadi me je en ruknu, da nebo un kej pametn na zavarovalnici![]()
PIKSNA007 je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Mam kasko sam nism še nikol hodu tja, drgač bi mogu mi je en spredn odbijač pa zadn podrsu k skos u centru parkeram k mam tako službo pa skos prestavljam dons bom šou jutr sploh nevem kako nej a kr rečem. Spredi in zadi me je en ruknu, da nebo un kej pametn na zavarovalnici![]()
Lej če imaš kasko zavarovanje, ga izkoristi. Ti se moraš samo zmeniti s celilcem da ti pride pogledat avto in to je to. Uglavnem rečeš da si en dan pač opazil, da imaš popraskan avto, nima veze če več stvari uveljavljaš naenkrat. Najbolj glavno pa je da rečeš da je neznan storilec! Js sm tut že uveljavljal kasko, pa sem tudi po 2-3 stvari naenkrat uveljavljal. Samo povej da si enkrat opazil na parkirišču, da imaš popraskan avto in da bi rad uveljavil prek kaska.
Ivan36 je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Mam kasko sam nism še nikol hodu tja, drgač bi mogu mi je en spredn odbijač pa zadn podrsu k skos u centru parkeram k mam tako službo pa skos prestavljam dons bom šou jutr sploh nevem kako nej a kr rečem. Spredi in zadi me je en ruknu, da nebo un kej pametn na zavarovalnici![]()
Ahh daj prodaj pod ceno za kakih 99€ pa novga kupi![]()
[KEKEC] je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:samo če imaš kasko z odbitno franšizo nevem če se ti splača kasko koristit
Če maš parkirišče zavarovano te gre vse brez franšizne!