Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Audi A4 1.8T

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 07, 2009 11:30 am

Kolega prodaja audi A4 1.8t mislim da je 2000letnik neki takega , bencinar in ko je hladn avto mu malo pokadi gost bel dim ko stisne na gas ..al pa ko štarta z mesta, ko se avto segreje pa se ne opazi več dima...niti ne kadi ko se vozi z avtom, samo ko stisne na mestu malo gasa se mal zakadi, turbina naj bi delala ok da ni razlike da bi avto slabše šou.Tudi ko je bil pr meni ko smo gledal kaj bi lahko bilo ko se je avto mal ohladil in ko ga je pržgal se ni nč kadil..ko je mal prtisnu na gas se je zakadilo...

Kaj bi lahko blo?? Jst sm mu reku da možn da dobi turbina preveč olja ker ima cevko novo gor in to v turbino pride fi 1cm :? ...pr men na turbino pride fi vhoda v turbino dotok olja pa 2mm...

Tudi odtok olja lahko nagaja?Ali je tut krivo da bi turbina dobila preveč olja in prevelik pritisk???

Fantje pomagajte...jst res neb vedu.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr okt 07, 2009 11:32 am

pa saj ti si ja majstr za turbo motorje halo??

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 07, 2009 11:35 am

damjan:Men tega nikol ni nardilo...in žal nevem, smatram da dobi preveč olja turbina al pa ga kuri.... samo mi ni jasno če dela avto normalno. Ima kupca in takega ne more dat ker ga ne bo kupu.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr okt 07, 2009 11:45 am

Nivo hladilne ste kej pogledali?

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr okt 07, 2009 12:02 pm

damjan je napisal/-a:pa saj ti si ja majstr za turbo motorje halo??
:lol: :lol: :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 07, 2009 12:17 pm

=ZiAn=: Hladilne tekočine?Ne tega pa nismo pogldal...samo nima vodno hlajenje turbine..mislim nima prklopljeno že 2leti če ne še dlje.

Kaj pa bi vplivala hladilna tekočina na tole?

INFINITI: Kaj je tukaj smešno a misliš da se je kdo rodil k ve vse???Ne zato tukaj sprašujem zamožne probleme da lahk rešimo stvar kot je treba.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 07, 2009 12:36 pm

lenivec: Tema ni o tem ja avto je zrihtan v petek mi opravi elektroniko ko se vrne iz lj.Tema bo nazaj odklenjena v nedeljo ko bojo posnetki in slike kar se je delal s turbino itd. In prosim tukaj ne bom več odgovarju glede mojega avta zanima me kaj je lahko problem je problem prevelik dotok olja????

=ZiAn=: Hvala za privat sporočilo kaj bi lahko bilo smo ugotovil zdj.Zadeva je resena.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr okt 07, 2009 3:40 pm

No dej povej kaj je blo narobe, da bomo tut drugi vedli kaj je lahko krivo.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Sr okt 07, 2009 3:52 pm

Turbina, tesnila v njej, lufta sicer nima..mogoče malo več kot nova mapak ne tesni ok, in avto miruje in ce stisnes na gas mal pokadi med voznjo ne kar pomen da malo zakapla olje na izpusni del turbine.

Turbina mu ne tuli se ne oglaša čudno ali kar koli samo to je znak da bo šla proti koncu.

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Sr okt 07, 2009 4:47 pm

rokbrumen je napisal/-a:Turbina, tesnila v njej, lufta sicer nima..mogoče malo več kot nova mapak ne tesni ok, in avto miruje in ce stisnes na gas mal pokadi med voznjo ne kar pomen da malo zakapla olje na izpusni del turbine.

Turbina mu ne tuli se ne oglaša čudno ali kar koli samo to je znak da bo šla proti koncu.

ok thx
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov