Jože20 je napisal/-a:2.0 dCi ima ketno. 1.9 dCi pa nima ketne.
Očitno je večina proizvajalcev prišla do zaključka da ljudje enostavno ne vzdržujejo avtov, tako kot je treba in je zato preveč motorjev uničenih zaradi pokanja zobatih jermenov.
Jože20 je napisal/-a:Še nikjer nisem zasledil 1000€ za veliki servis. Nevem od kje ti to, 600€ ja, pa še to je preveč, glede na to da je materiala za cca 250€.
Jože20 je napisal/-a:Kot je lumpii prej reku, nevem če je to res. Ker vodno pumpo je treba še zmeraj zamenjati vsakih 120k km. Zobati jermen pa stane cca od 15-30€. Tako da nevem, če je glih v tem fora. Glih tako ma popoldanc dosti ur nabitih za račun. In ne, folk več ali manj NE vdržuje avtomobilov sploh, dokler nekaj ne začne svetiti/rožljati/pokati/piskati. Takrat pa kounejo čez znamko, kak krš od avta je.
Nevem jaz sem dal pri Vrtinu 650€ za veliki servis za Megana 1.9 dCi. To pomeni, bremze, filtri, olje, tekočine, ter seveda jermeni, vodna pumpa in napenjalc.
Tako da nevem kam vi peljete servisirat renoje.
_furby_ je napisal/-a:ce se ne motim je za mojo laguno na pooblascenem prislo okoli 950 za velik servis, pri privatniku pa okoli 450 eurou.
Jože20 je napisal/-a:Kot je lumpii prej reku, nevem če je to res. Ker vodno pumpo je treba še zmeraj zamenjati vsakih 120k km. Zobati jermen pa stane cca od 15-30€. Tako da nevem, če je glih v tem fora. Glih tako ma popoldanc dosti ur nabitih za račun. In ne, folk več ali manj NE vdržuje avtomobilov sploh, dokler nekaj ne začne svetiti/rožljati/pokati/piskati. Takrat pa kounejo čez znamko, kak krš od avta je.
Nevem jaz sem dal pri Vrtinu 650€ za veliki servis za Megana 1.9 dCi. To pomeni, bremze, filtri, olje, tekočine, ter seveda jermeni, vodna pumpa in napenjalc.
lumpii je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Kot je lumpii prej reku, nevem če je to res. Ker vodno pumpo je treba še zmeraj zamenjati vsakih 120k km. Zobati jermen pa stane cca od 15-30€. Tako da nevem, če je glih v tem fora. Glih tako ma popoldanc dosti ur nabitih za račun. In ne, folk več ali manj NE vdržuje avtomobilov sploh, dokler nekaj ne začne svetiti/rožljati/pokati/piskati. Takrat pa kounejo čez znamko, kak krš od avta je.
Verjetno brez diskov, polnjenja klime, ogljenega filtra v notranjosti ( po možnosti sta še celo 2 kosa ), čiščenje kakega EGR ventila, in podobnih neumnosti ki se morajo opraviti........in se še naberer kakih 100, 200€ in smo tam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov