Učeri sm se po avtocesti pelov pa sm ga na enmu delo prtisnu mal čez 170 pa sm začev vohat kko neki smrdi. A se komu kej sanja. Aja pa nism čist sigurn samo je možnost, da imam termostikalo zanič. A je ksna moznost d pogledam a odpira ventil a je skos odprt.
Hyundai coupe 2.0l l.97
Hvala Lp rok
ja nevem če se mi segreje k mi stevc naraste na ac pa je padu na nič. Tolk ga res se nism pelu nikol. pa sklopka je uredu zih. a zaradi katalizatorja lahko smrdi v kabini not? Pa nedolgo nazaj sm mev tehnčnga pa so bli plini uredu tko d katalizator opravlja funkcijo, a potem takem priporočate d ga mal večkrat prtisnem do konca.
hvala za pomoč. sm najdu sendvič pod sedezem. Nč nebo narobe če se boš naslednič zadrzu takih komentarjev. Nejbl je podobn vonju po zažganem olju. Sam olje je novonot pa filter tut. pije mi ga zelo malo.
A imas kaj mastn motor od olja ? Pri dosti coupejih je puscal pokrov ventilov in je po zadnji strani olje teklo direkt po pregibni cevi-- je znalo fajn zasmrdet!
A cirtoenov znak mi je v hondinega poravnalo? Ja poštena fora ne xD Drgač pa resno, use honde ki sem jih vozil, so po malo bol zabavni vožnji dobile svoj značilen hondin vonj. ko se ga navadiš ti prau diši
Bezi je napisal/-a:A cirtoenov znak mi je v hondinega poravnalo? Ja poštena fora ne xD Drgač pa resno, use honde ki sem jih vozil, so po malo bol zabavni vožnji dobile svoj značilen hondin vonj. ko se ga navadiš ti prau diši
No bom dov več slikco gor d nebote več menal z hondo. Ja da bi olje po pregibni kaplav ni. sm pogledu. Pa po tem takem bi mi olje zrlo ne, če bi blo to narobe.