Nasveti in napotki ter povpraševanja...

ghandaed
Stalni uporabnik

bencin pumpa - kje dobiti? (trgovine z avto deli)

Napisal/-a ghandaed Sr nov 04, 2009 11:44 pm

Danes mi je dokončno odpovedala pumpa za gorivo na Elantri 2,0 bencin :evil: :evil: :evil: Ker imam avto predelan na plin in se bencin rabi samo za vžig, sem uspel situacijo rešit z AMZSjevim mehanikom opremljenim s Starter Sprayem, kar pa definitivno ni dolgoročna rešitev. Zdaj me pa zanima v kateri trgovini z avto deli bi to najugodneje dobil. Hvala za odgovore :idea: :)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr nov 04, 2009 11:59 pm

Kakšen anet,potokar ipd. vse imaš v lj.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če nov 05, 2009 12:08 am

Odvisno, ce je to tako specificna stvar, ki mora delat od-do in se naprej > potem raje
kaksne uradne servise (to je zgolj zaradi originalnosti) ce ne drugega pa se vsaj
pozanimaj o ceni. Nekoc mi je to odpovedalo pri 80.000, pri Accentu l.2000 k sreci v garanciji.

H. Avto trade na Brncicevi in AvtoMerkur na Samovi. Od ostalih pa motomat, i.s.t., euroton...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če nov 05, 2009 12:16 am

Hvala za pomisleke, :) samo je avto star 9,5 let, s 170kkm prevoženimi tako da že davno ni več v nobeni garanciji. Fora mi je, da najdem eno malo bolj ugodno varianto kot je pumpa na uradnem servisu (čeprav drugače dosledno servisiram pri Šublju v Jaršah). Mi je ta okvara precej nepričakovano prišla in sem v manjšem finančnem sranju, če se izkaže za drago. :evil:

Drugače bi pa po mojem mnenju morala zadostiti tudi kakšna "neoriginalna" pumpa, glede na to, da jo potrebujem zgolj za zagon avta in kadar vozim nad 200 km/h, kjer plin zgubi na moči. :)

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Če nov 05, 2009 7:30 am

Pri Copex v Šiški imajo komplete, cca 100€, se dobijo pa tudi deli za črpalke, npr. sam motorček brez ohišja in kazalcev v Motomat. To je zajebana menjava, ker je ena plastična cev znotraj jako trmasta in gre nerado narazen.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če nov 05, 2009 8:32 am

Mam dve pumpi od hyundai coupe 2.0 pozanimaj se ce pase ti jo pošljem po pošti za 40 evrov .

Lp!
Lp by Mare
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov