futaba 7 je napisal/-a:Težava je v tem ,da mi pri 1500rpm v peti prestavi avto cuka, nad 2000rpm se vse skupaj umiri.Prosim vas da mi čim prej natančno odgovorite.
adis je napisal/-a:futaba 7 je napisal/-a:Težava je v tem ,da mi pri 1500rpm v peti prestavi avto cuka, nad 2000rpm se vse skupaj umiri.Prosim vas da mi čim prej natančno odgovorite.
v 5 prestavi ti cuka in to pri 1500 rpm hm.... le zakaj? si pomislil, da bi mogoče prešaltal v 2 prestavo ? ? ?
adis je napisal/-a:futaba 7 je napisal/-a:Težava je v tem ,da mi pri 1500rpm v peti prestavi avto cuka, nad 2000rpm se vse skupaj umiri.Prosim vas da mi čim prej natančno odgovorite.
v 5 prestavi ti cuka in to pri 1500 rpm hm.... le zakaj? si pomislil, da bi mogoče prešaltal v 2 prestavo ? ? ?
lisko je napisal/-a:adis je napisal/-a:futaba 7 je napisal/-a:Težava je v tem ,da mi pri 1500rpm v peti prestavi avto cuka, nad 2000rpm se vse skupaj umiri.Prosim vas da mi čim prej natančno odgovorite.
Ok s tem pa ne vem kaj si mislu povedat....Sam se z bencinarjen čist kamot pelem tud s peto pri 1500 obratih. Jeep, ki je dizel, recimo šele pri 95km/h v peti doseže 2000 obratov....a se 70 da čist kamot peljat s peto.
lisko je napisal/-a:adis je napisal/-a:futaba 7 je napisal/-a:Težava je v tem ,da mi pri 1500rpm v peti prestavi avto cuka, nad 2000rpm se vse skupaj umiri.Prosim vas da mi čim prej natančno odgovorite.
Ok s tem pa ne vem kaj si mislu povedat....Sam se z bencinarjen čist kamot pelem tud s peto pri 1500 obratih. Jeep, ki je dizel, recimo šele pri 95km/h v peti doseže 2000 obratov....a se 70 da čist kamot peljat s peto.
sašo5 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:adis je napisal/-a:futaba 7 je napisal/-a:Težava je v tem ,da mi pri 1500rpm v peti prestavi avto cuka, nad 2000rpm se vse skupaj umiri.Prosim vas da mi čim prej natančno odgovorite.
pri čipanih dizli zna bit problem, da se ne da vozit pri nizkih obratih v visoki prestavi -(sploh peti, sem že nekaj takih avtov vozil (na sistemu P.D.)) se mi zdi, da je še bolj opazno..........zdaj; kaj,zakaj, kako ne vem, je pa en občutek, kot da bi ga nafta "zalivala" (nalašč v narekovajih) ker logike ni, kot pravim je pa občutek_ in potem pohodiš, za hip zastane, naredi dimno zaveso in dobesedno te "izstreli".........tester, seveda vse o.k.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov