Včeraj se pripeljem domov in se odločim da bom nazaj zmontiral CAI. Glej sliko spodaj

Zmontiral sem tisto dolgo rebrasto cev. Vse lepo in prav privijačim. Si rečem no pa vžgimo da vidimo kako laufa. Lej ga zlomka avto samo vergla v prazno. Nisem bil pozoren ali je bila vklopljena pumpa ( blokada motorja ), zato lepo ključ iz ključavnice. Vsa vrata zapret. Avto zaklenit in nato odklenit, ter ponovno poizkusit srečo. Ob kontaktu se prižgal vse potrebne lučke in sliši se zvok ki pove da je tudi benz pumpa opravila svoje delo. Poizkusim sreč, avto zopet samo vergla, hmmmm

Danes zjutraj, avto normalno vžgem ter se odpeljem proti službi. Malo bolj sem bil pozoren na prosti tek ker je potreboval motor malo dlje da se zagreje (normalno ker je dobival samo hladen zrak.) Avto normalno pelje, pospešuje... Nakra na vsem lepem avto ne potegne več in zamori vožnjo. Zapeljem na stran in pustim avto laufat. Avto laufa na 2000 obratov

Kaj bi bilo lahko narobe. Včeraj sem tankal na OMV carrero 95. Tank ni bil prazen. In sem se pripeljal domov BP.