lisko je napisal/-a:Pa sam prvi vžig je problematičen a ne? Ko avto enkrat zalavfa pa tudi če potem skoraj takoj ugasneš potem normalno vžge?
Sem skoraj 100% da je štarter.....vzet dol spucat namazat, menjat krtačke in gasa naprej....Sem imel sam enak problem pa na pol leta starem akumulatorji....nosil sem ga na dva pooblaščena servisa kjer so mi na obeh potrdili da je z njim vse vredu....probal z drugim a zgodba se je ponovila.....očistil štarter in je šel.....
soso je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Pa sam prvi vžig je problematičen a ne? Ko avto enkrat zalavfa pa tudi če potem skoraj takoj ugasneš potem normalno vžge?
Sem skoraj 100% da je štarter.....vzet dol spucat namazat, menjat krtačke in gasa naprej....Sem imel sam enak problem pa na pol leta starem akumulatorji....nosil sem ga na dva pooblaščena servisa kjer so mi na obeh potrdili da je z njim vse vredu....probal z drugim a zgodba se je ponovila.....očistil štarter in je šel.....
Točno to. In to samo jutranji, prvi, ko avto celo noč stoji. Čez dan potem čisto normalno vžiga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov