n3o je napisal/-a:Zdravo!
Zadeva je taka. Na Polotu je blo ugotovljeno, da pri Climatiku (ročna klima) so pokvarjeni motorčki, ki zapirajo in odpirajo lopute za dotok bodisi toplega/hladnega zraka...rečen mi je blo da je to delo za avtoelektričarja in za to me zanima kje kej v okolci Cela-Žalca bi blo mogoče najti kakega avtoelektričarja, ki popravlja oziroma se spozna zlasti VW climatike. Že v naprej hvala z odgovore.
...ja nekaj podobnega....recimo ko imam na hladno in hočem da bl topl piha in obrnem stikalo začne pihati ko noro vroče in tud ne odneha če ugasneš klimo in daš vintilator na nuloban je napisal/-a:n3o je napisal/-a:Zdravo!
Zadeva je taka. Na Polotu je blo ugotovljeno, da pri Climatiku (ročna klima) so pokvarjeni motorčki, ki zapirajo in odpirajo lopute za dotok bodisi toplega/hladnega zraka...rečen mi je blo da je to delo za avtoelektričarja in za to me zanima kje kej v okolci Cela-Žalca bi blo mogoče najti kakega avtoelektričarja, ki popravlja oziroma se spozna zlasti VW climatike. Že v naprej hvala z odgovore.
Kakšn simptome pa maš? A ti ko imaš nažgano klimo slučajno namest mrzlega zraka kar naenkrat začne pihat vroče, potem čez čas pa spet mrzlo?
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov