Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Po dec 14, 2009 7:28 pm

Že to, da bi na embalaži avtodelov namesto Citroen pisalo Valeo, ali kaj v tem smislu, bi popravilo ob enaki kakovosti precej pocenilo.

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. Po dec 14, 2009 8:48 pm

če čist realno gledamo brez zamere je vsak tak avto pa ni važno kaj je ni vreden več kot max od 1000 -5000€ te pa če je corveta npr ker je dost dela stem pa avto nikol ni več to kaj je bil pač realno gledamo ajs mislim če boš ga prodal za 2500 -3000 si dobro iztržil pa od zavarovalnice tolk ko si napisal pa že maš skoraj za kak poceni novi avto npr lp
sdted

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po dec 14, 2009 10:20 pm

tak avto ni nič vreden. Tudi če ga po delih prodaš neboš nič kaj dobil, ker vsi deli kateri se najprej prodajo so hin.
Tisti ko ti je 1500eurov ponujal ti je ponujal kar realno vrednost.
lp

Uporabniški avatar
DIrk
Novinec

Napisal/-a DIrk Če dec 17, 2009 8:56 pm

B|ind je napisal/-a:Citroenov vodja delavnice mi bo šel vozilo pogledat in ocenit če se splača popravilo.
Ker raznorani mehaniki vsi gledajo na svoj profit.. on pa je neodvisen in nima niti profita niti minusa pa če bodo avto popravljali ali ne.

Ker ČE se bo avto popravljal zame, se bo na Citroenu, tako da bo popravljen kot treba z originalnimi deli.
Če pa bo šou v prodajo, potem na to js pač nemorem vplivat kdo in kako ga bo popravljal.

Če pa se proda in bom kupoval drugo vozilo, nebom kupil novega, nekaj rabljenega.

Si ne morm pomagat, ampak ti si rojen da te nategnejo... bolano in popolnoma napačno razmišljanje

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če dec 17, 2009 9:02 pm

Komaj čakam da pojasniš, zakaj ?
Tip s Citroena je pogledal avto in povedal svoje mnenje. Starša sta pri tem Citroen centru vzela že 3 avtomobile, tako da veljata za neke redne stranke, katerih se pa negre nategnit.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če dec 17, 2009 9:31 pm

B|ind je napisal/-a:Komaj čakam da pojasniš, zakaj ?

ma kr prav...nažalost

Jaz se ti ne bom mešal , ampak če bi avto popravlajl zame/zase, bi mi delala samo dva kleparja v širši posavsko/dolenjski okolici - pravim kleparja/ličarja(tudi Citroen v Krškem vozi h tema dvema) - Zupan na Krmelju ali Derenda v Brežicah....in pol se neha

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če dec 17, 2009 9:34 pm

Ubistvu niti ni pomebno, ker se bo avto prodal.
Tako da kje ga bo naslednji lastnik popravljal, me niti ne zanima.

Je*e me zavarovalnica s svojo hitrostjo ! Nevrjetni so.. koliko mi živcov na dan spulijo..
Dokler s zavarovalnico ne zaključim pa avta nemorem prodat.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če dec 17, 2009 9:50 pm

kot novomeščan imaš verjetno Tilio......kaj pa povzročitelj?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če dec 17, 2009 11:07 pm

Tudi povzročitelj ima Tilio.

Hvala bogu da imamo pri hiši praktično vsak svoj avto (jaz sem zdaj sicer brez) in pa še oče ima službenega, tako da usaj s prevozi nimam težav.
Kaj šele nekdo ki ima recimo 1 avto v družini in tega razbije, potem mu pa zavarovalnica zavlačuje.. človek pa brez avta in denarja !
Jaz to vse skupaj dojemam kot sporočilo v smislu ˝bolj kot boš izsiljeval dalj časa boš čakal˝. Če bi dal roko za prvo ponudbo bi imel zdaj sigurno že nakazan denar in zaključeno zgodbo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov