wildjoc je napisal/-a:Kazalec za temperaturo se sploh ne dvigne res da je mrzlo ampak naredu sem 30 km pa še kazalec ker na nuli, gretje pa normalno deluje. No pa še nekja bi dodal če je mogoče povezano ta kazalec za temperaturo že odkra je bil avto kupljen nikoli ni prišel do 90 stopinj vedno malo manj,nikoli do sredine na 90. hvala za pomoč
lp
Pozdravljen.
Isto se dogaja meni na astri z istim motorjem. Posebej sedaj pozimi ko je hladno. Jest sem pred časom menjal termostat in stvar je ista oz. se ne spreminja. Gretje dela normalno ampak kazalec se nikamor ne premakne. No seveda po toliko kilometrih je seveda ogret in doseže nekje 82 stopinj. Ko sem kupoval termostat so mi rekli, da obstajata dva (82 in 85 stopinjski).
Mislim, da bi vseeno bilo dobro, da bi ga kupil novega ker očitno, da je šel stari v "penzion". Bodi pa vseeno previden pri nakupu le tega, ker so razzlični glede na letnik avta. Mislim, da obstajao z oz. brez ohišja.
Jest sem ga kupil v ljubljani v trgovini a net v stegnah. Seveda je ponaredek. Ampak dela brez problemov.
Dobro zrihtaj zadevo.
lp