vectrab je napisal/-a:denis katerega mehanika si klical. če hočeš se pozanimam pri kolegu kateri dela na opeloven servise v avstrije če je to napaka ali ne? motor pa imaš 1,6 16v če se ne motim?
ggorenc je napisal/-a:Meni na Astri H, 1.6 16V menjalnik nic ne skripa. Nikoli. Uveljavljaj garancijo.
caco1825 je napisal/-a:vectrab je napisal/-a:denis katerega mehanika si klical. če hočeš se pozanimam pri kolegu kateri dela na opeloven servise v avstrije če je to napaka ali ne? motor pa imaš 1,6 16v če se ne motim?
toti mehanik k sem ga klical dela v avstriji, drugač je pa slovenec, in pravi da je to normalno pač vzvratna prestava nima sinhrona in se zobje ne ustavijo takoj, počakaš 1sekundo in gre kot je treba, mogoče pa res da ima avto še komaj 350 kilometrov in se mora ulaufat, ker se zdaj komaj opaža da prestave grejo lažje kot pa prej. če pa grem na servis pa bojo tako ali tako rekli da je to normalno, ali pa da se mora ulaufat.
ja 1.6 16v, pa kolega ima isti avto pa mu tudi gdaj pa gdaj zaškripa, pa pr men je samo enkrat ko sem res na hitro, stisnil sklopko in že porinil v vzvratno, sem danes doma probal, stisnem sklopko in pol normalno dam v prestavo pa brez težav, dogaja se res ko v momentu ko stisneš sklopko daš v vzvratno.ggorenc je napisal/-a:Meni na Astri H, 1.6 16V menjalnik nic ne skripa. Nikoli. Uveljavljaj garancijo.
Pelji se enih 30km da se vse lepo segreje, pol pa ustavi avto daj v ler, in ponovno stisni sklopko in takoj daj v fikverc.
vectrab je napisal/-a:od kod je ta mehanik, ker mogoče imava istega?
pskoda je napisal/-a:Če nima sinhrona za rikverc, potem se nima kaj ulaufat
vectrab je napisal/-a:nimava istega, ti lahko jaz dam kontaktno številko od mojega mehanika pa ga pokličeš, če hočeš. ali pa greva skupaj do njega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov