andrejčk je napisal/-a:ja sej mogoče res ni to 3 sekunde, 1 je pa ziher je pa dolga ko pondelk.
No se bo pa menda treba sprijaznt s tem.
Hvala vsem za odgovore.
Pa velik srečnih kilometrčkov vsem.
lp
mišek je napisal/-a:Gosic je napisal/-a: Trezen človek pa ma reakcijski čas od 1,3-2.5s. Meni te tri sekunde pomenijo nekej preveč, ogromno je to.
Kaj si ti nor, za 2,5s moreš napol spat v avtu ali pa se ukvarjat z vsem drugim kot pa s cesto. No sej, če pogledaš temo "razvade med vožnjo" kaj vse ljudje delajo, je mogoče ta čas kar pravi
Če si pri stvari bi mogel prej kot v sekundi reagirat, oz. blizu sek.
andrejčk je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem voznik vw passata letnik 2002, in imam problem pri zavorah ko malo bol močno dežuje. Če se peljem vsaj 1 km da nič ne zaviram in seveda da je dokaj mokro cestišče mi avto začne zavirati z zakasnitvijo. Ko pritisnem na pedal prvo zelo zelo malo zavira, tudi če na polno pritisnem pedal, čez kake 3 sekunde pa začne normalno zavirat.
V čem bi to bil lahko problem.
P.S. ploščice komplet menjane pred 3000 km in diski pred 20000, pred tem je bilo isto.
Hvala za odgovor.
mišek je napisal/-a:Gosic je napisal/-a: Trezen človek pa ma reakcijski čas od 1,3-2.5s. Meni te tri sekunde pomenijo nekej preveč, ogromno je to.
Kaj si ti nor, za 2,5s moreš napol spat v avtu ali pa se ukvarjat z vsem drugim kot pa s cesto. No sej, če pogledaš temo "razvade med vožnjo" kaj vse ljudje delajo, je mogoče ta čas kar pravi
Če si pri stvari bi mogel prej kot v sekundi reagirat, oz. blizu sek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov