fantom je napisal/-a:preglej ročko ali ima mogoče slabe kontakte in pa seveda motorček za vodo. če se pa slučajno ob pritisku na ročko motorček sliši šprica pa ne je pa možno da je šoba zabita. l.p.
modrina je napisal/-a:fantom je napisal/-a:preglej ročko ali ima mogoče slabe kontakte in pa seveda motorček za vodo. če se pa slučajno ob pritisku na ročko motorček sliši šprica pa ne je pa možno da je šoba zabita. l.p.
Kako naj preverim slab kontakt?[ Ko se sliši motorček se vklopi tudi brisalec. Šoba ni zabita ker v vseh drugih položajih ročke voda šprica.
roberto-82 je napisal/-a:modrina je napisal/-a:fantom je napisal/-a:preglej ročko ali ima mogoče slabe kontakte in pa seveda motorček za vodo. če se pa slučajno ob pritisku na ročko motorček sliši šprica pa ne je pa možno da je šoba zabita. l.p.
Kako naj preverim slab kontakt? Ko se sliši motorček se vklopi tudi brisalec. Šoba ni zabita ker v vseh drugih položajih ročke voda šprica.
menjaj ročko jih je kolkor hoč meni je isto delalo pa sem menjo pa dela bp. samo da meni zadaj ni delo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov