Nasveti in napotki ter povpraševanja...

pissdrunx
Nov uporabnik

pomoč, honda mehanik LJ!Nujno!

Napisal/-a pissdrunx Po jan 11, 2010 11:51 am

Pozdravljeni, imam problem in namreč mi je danes zjutraj na poti v službo crknila moja honda. Gre se za Civic `92 ESI. Kmalu zatem ko sem se odpeljal od doma je izpod havbe začel prihajati nadležen zvok, kot pri pokvarjenem ležaju. Prvo sem mislil, da drsi jermen altenatorja. Kmalu zatem je zvok izginil in se mi prižgala oranžna lučka(engine check) ter je avto začel trokirati in cukati. Ker sem bil sredi zelo prometne ceste sem nadaljeval pot še do BTC-ja, kjer mi je pa že 2x potem crknil. Avto še sicer vžge, ampak teče na zelo nizkih obratih in pol tudi crkne. V službo je blo treba prit in sem pač poklical taxi do Črnuč. Avto rabim nujno, ker trenutno delam dve službi, in se moram vozit med obema Črnuče-LJ. Je slučajno kakšen tu, ki bi mi lahk avto popravil po sedmi uri zvečer? Bi lahko že kdo glede na opis vedel kaj je narobe? Avto je redno servisiran in ima 90k km, zobati jermen je bil menjan pri 50k km, ter razdelilna kapa pred kratkim.
Se vnaprej zahvaljujem za informacije.
LP
Jernej

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII Po jan 11, 2010 11:57 am

v razdelini kapi se je nabrala vlaga
lahko jo razderes in posušiš z fenom za zacetek, lahko pa da je sel cel modul vziga
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po jan 11, 2010 12:27 pm

jaz vozim svojo hondo k enemu blizu domžal, ponavadi dela od 17h naprej. Je pa precej priznan med hondaši, pa tudi sam sem znjim 100% zadovoljen. Problem je le to, da ima ponavadi dvotedensko čakalno vrsto... razen če gre za kaj res nujnega.

Drugače, v Ljubljani pod šmarno gor je tudi en vredu Honda mehanik in ponavadi nima neke blazne čakalne vrste, vendar dela od 7h do 18h (če me spomin ne vara). Če potrebuješ kontakt, mi sporoči na PM
EJ6

pissdrunx
Nov uporabnik

Napisal/-a pissdrunx Po jan 11, 2010 12:41 pm

pocesnkII je napisal/-a:v razdelini kapi se je nabrala vlaga
lahko jo razderes in posušiš z fenom za zacetek, lahko pa da je sel cel modul vziga

razdelilno kapo sem zamenjal pred kakim mesecem.

kaWsk a to misliš francija? Če misliš njega sem ga že kontaktiral, če je pa kdo drug bi pa prosil če mi pošlješ kontakt.
LP

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po jan 11, 2010 1:26 pm

ja, Franci-ja sem mislil (okolica Domžala), V Ljubljani pod Šmarno goro imaš pa Remota. Če potrebuješ cifro, povej
EJ6

pissdrunx
Nov uporabnik

Napisal/-a pissdrunx Po jan 11, 2010 2:51 pm

bom verjetno kar franciju peljal, ma bolj fleksibilen urnik zgleda, ker ga ne moti da mu pripeljem avto ob osmih zvečer.
Hvala vseeno.
LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov