čare je napisal/-a:To se pravi ti ropota podvozje.Renoji majo problem da rado ropota podvozje torej preglej končnike volana in končnike na rokah in ležaje amortizerjev,lahko pa da ti po menjavi fedrov,če si menjal samo te le te skupaj zabija če so amortizerji zanič.
xuserx je napisal/-a:čare je napisal/-a:To se pravi ti ropota podvozje.Renoji majo problem da rado ropota podvozje torej preglej končnike volana in končnike na rokah in ležaje amortizerjev,lahko pa da ti po menjavi fedrov,če si menjal samo te le te skupaj zabija če so amortizerji zanič.
ampak amortizerji so že bili na autu ob nakupu.
in do zime mi je normalno delalo...use ok
peroRS je napisal/-a:xuserx je napisal/-a:čare je napisal/-a:To se pravi ti ropota podvozje.Renoji majo problem da rado ropota podvozje torej preglej končnike volana in končnike na rokah in ležaje amortizerjev,lahko pa da ti po menjavi fedrov,če si menjal samo te le te skupaj zabija če so amortizerji zanič.
ampak amortizerji so že bili na autu ob nakupu.
in do zime mi je normalno delalo...use ok
A ti to ropota ves čas?
Bratu se je na prejšnjem avtu, ko je imel spuščenega isto dogajalo, da kadarkoli je bil avto na dvigalu ali pa ko je menjal kolesa (pred zimo in spomladi), da mu je še en čas po tistem (tudi mesec ali dva) vsake tolk feder počil.
Če ni to potem se ti je morda kakšna plastika pod avtom odpela, ali pa kakšen nosilček, šrauf, itd.
xuserx je napisal/-a:
Nevem kako naj opišemko se peljem po makadamu mi ropota kod da bi bila felna odšaraufana.nekateri mi pravijo da so šli končniki po gobe ker je auto utrjen in da se pri takih autih to rad dogaja..ko se peljem po asfaltu mi pa normalno pelje ko grem čez kakšno luknjo se sliši ropotanje.
peroRS je napisal/-a:xuserx je napisal/-a:
Nevem kako naj opišemko se peljem po makadamu mi ropota kod da bi bila felna odšaraufana.nekateri mi pravijo da so šli končniki po gobe ker je auto utrjen in da se pri takih autih to rad dogaja..ko se peljem po asfaltu mi pa normalno pelje ko grem čez kakšno luknjo se sliši ropotanje.
To verjetno niso pol fedrr krivi.
Če praviš, da greš jutri na servis, jim naroči če lahko pregledajo podvozje, ter da te obvestijo v primeru, da je treba kaj zamenjat. (da ne bo nepotrebne vroče krvi v zvezi s stroški)
GiGi1985 je napisal/-a:pozdrav,
sem imel podoben problem ko sem obesil valarje na cliota, je začelo ropotat ko sem se peljal po grdi cesti, makadamu ali čez kakšno luknjo. sem dal zamenjat ležaje in je bila stvar rešena. pa naj ti še pogledajo zglobe in končnike![]()
P.S. lahk pa da je problem čist drugje, lahk da je fedra him ali je zamrznala....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov