čare je napisal/-a:A j*** mast spet modrujete.Če je crknila je crknila in kaj zdaj??Menjava,čao!Pomfri je tud boljši če je pečen na frišnem olju a ne??Ko boste bolj pogosto oz. ne na 30000km ampak na 15000 km menjaval olje bojo tud vitalni deli dlje zdržal,pa nima veze al je Reno al pa VW.Avto k mehaniku da naredi defektažo,ker mi je brez da bi karkoli videli/slišali/ošlatali ne bomo.
warmaster je napisal/-a:..... Vglavnem da gre turbina pri teh kilometrij ej, pa fak no to še ja klinčeva kitajska j***a dlje držijo
lancia hf je napisal/-a:Vz_ace je napisal/-a:Takšne simptome je moj avto kazal, ko mi je med vožnjo šlo tesnilo glave. res da ni turbo in diesel, ampak vseeno. res, da pri teh prev. kilometrih motor ni zrel za takšen "fehler", toda spet- ampak....
lp
Ma kaj res nezna noben prebrati da mu raznih tekočin nič ne pije
warmaster je napisal/-a:www.turbine.si ima kdo kaj izkušenj z njimi? Glede na to, da pride nova turbina z 12 mesečno garancijo okoli 500e se mi zdi kar ugodno? Me pa zanima, če je le-ta res "crknila" potem se je nebi smelo slišal al kako? Ker sem opazil da še vedno žvižga...
Vglavnem kakorkoli razočaran sem konkretno
radar je napisal/-a:mi smo se obrnili na bejo in lahko rečem same pohvale za njih...
http://www.beja.si/
lp