Napisal/-a domen_ Ne feb 21, 2010 8:08 pm
Jah gotovo se vsak rabljen avto prodaja zato, ker lastnik presodi da se mu ne splaca vec obdrzati avta (recimo zaradi prihajajocih vecjih stroskov, obrabljenosti, tezav z avtom,...). Vsak kupec rabljenega avta se mora zavedati, da avta ne bo dobil takega da bo ne bi nic narobe z njim, ampak da bo najprej imel probleme, sele po dolocenem casu oz. kilometrih pa avto zacne vracati vlozek (v smislu prevozenih kilometrov).
Meni se tudi 180eur ne zdi tako veliko, ker je vseeno bolje to (za mene recimo, kot nepoznavalca), kot pa da kupis avto s katerim bos imel same tezave. In ce ti na Amzsju povedo da bo v kratkem recimo treba menjati zavorne ploscice, potem se za ceno teh lahko se pogajas pri prodajalcu za znizanje cene - tukaj imas dober argument v rokah za znizanje cene (in ce je prodajalec razumen clovek, se gotovo da kaj dogovoriti).
Me pa zanima, ce ima kdo izkusnje s tem pregledom na Amzs, ne samo "baba cula, baba rekla" - ce so pedantni kot sicer na tehnicnih pregledih je to vsekakor plus.