marko21 je napisal/-a:MiksoM je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Poglej prvo varovalko....ne bi rekel da je takoj pregorel motorček. Men je lani (po moji krivdi kak pa

) v mehanizem potegnilo cunjo in so brisalci obstali na sredini šipe....ker jih ne moreš v tem položaju nikakor izklopit ( motorček pa dobi tok preko stikala za nulto pozicijo) , sem se tako peljal 10km.....ko sem prišel do garaže in predenj sem uspel odklopit aku se je z motorčka že kar konkretno kadilo.....a dela še danes.
Ni kriva varovalka. Jutri zjutraj peljem k mehaniku da pregleda, ker ne vem, kje naj pogledam, ...
Ko se vrneš pa poročaj:). Mam ''podobno'' napako na zadnjih brisalcih, samo da meni skos briše, ga ne morem izklopit(sumim rele).
Zadeva je bila sledeča:
takoj naslednje jutro sem šel na Pobrežje (MB),
k Pintariču (Pintarič Igor AVTO KOMPLET s.p. - avtoodpad, vulkanizerstvo, ...)
Vprašal sem ga za nasvet, kaj bi naj blo narobe, povedal sem mu, da sumim rele, pa me je takoj prekinil, češ da mi je šel motorček!
Sprva me ni htel vzet, ker jemlje po naročilu, no na koncu pa me je le sprejel, da je pogledal, kaj bi blo narobe, ...
Vse kar lahko rečem je le to, da me je lepo nategnil!
Menjal bi mi naj motorček, za kar sem odštel vsega skup 80 eur (delo + rabljen motorček) !!!
Pozneje smo pogledali, kak zdaj zgleda ta menjan motorček (čez nekaj dni), in to kar smo vidli, nas je šokiralo - motorček sploh ni bil menjan - vzrok je bil nekje drugje!
Ampak zdaj, kaj naj, ... !? ... Čist možno da je le zategnil kakšno matico idp. pa mi mastno zaračunal!!!