Napisal/-a laptop Ne feb 21, 2010 4:24 pm
Pri vožnji čez luknje, ležeče policaje al kaj podobnega, se je zadaj desno slišal nekakšen kovinski zvok ( kot bi kovina udarila ob kovino), zato sem šel do mehanika, ki je ugotovil, da je tista guma na spodnjem delu amrtizerja ( tisti del, kjer pride amortizer privit na zadnjo premo) dokaj obrabljena in posledično kovina udarja ob kovino. Za silo sva vmes nabila nekakšno gumjasto cev, vse skupaj privila in zvok je izginil. Me pa sedaj zanima, ali bi se mogoče ta gumica kje dobila posebej ali moram kupiti nov amortizer, kar pa se mi zdi brez veze, ker je stari še čisto uredu ( tudi levi ) in je zopet strošek. Zanima me tudi, kolikšna je cena novega zadnjega desnega amortizrja za Renault Espace III 2001 in ali za ta model Espaca paše amortizer od katerega drugega renault avtomobila ( npr. Laguna...)V slučaju, da ima kdo kakšen rabljen amortizer, kjer je ta gumica še dobra, ga takoj kupim, možna pa je tudi nabava novega, seveda za neko zmerno ceno. Lepo se zahvaljujem za odgovore in lep pozdrav!