Nasveti in napotki ter povpraševanja...

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal So feb 13, 2010 11:06 pm

LukL je napisal/-a:
trio adio je napisal/-a:lahko že mašina počasi zaribava. :? prejšni teden sem menjal pri meganu 1.9 dci mašino zaradi isih razlogov.avto je imel 75.000km.

to ne more bit na redno servisiranem vw-ju pr 50k km- jim ga pred servis postavim pa zažgem vse skup
nekaj si zapomni, renault je samo polizdelek zato se tvoji mašini sploh ne čudim

To bi pa lahko bila izjava-ironija leta.

Renault je samo polizdelek, problem ima pa WV-izdelek-ne samo predelana surovina.
Se vidmo ko se zagledamo.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So feb 13, 2010 11:15 pm

ja to mi pa res pomaga rešit problem
hvala ker imaš zanimive ideje in daješ prepotrebne poste na tem forumu :!:

zarad mene se lahk tud vse kar ni v zvezi s problemom in temo zbriše!

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena So feb 13, 2010 11:21 pm

LukL je napisal/-a:ja to mi pa res pomaga rešit problem

Ti si pa res prizadet, le kdo je začes s tem...

Skratka jaz bi ga peljal na uradni servis, saj ali ti sploh kaj drugega preostane, če ne znaš najti napake?

LP

kamal
Novinec

Napisal/-a kamal Ne feb 14, 2010 12:32 am

LukL je napisal/-a:ja to mi pa res pomaga rešit problem

Jaz menim, da z pretokom zraka verjetno ni povezano, ker nebi izgubil toliko moči.

Če je katera šoba zanič potem je avto precej glasen in ponavadi grdo kadi. Posledica pa je preluknjan bat ali pa še slabše uničen cel cilinder. Lahko je pa tudi kaj z elektroniko. Samo potem bi verjetno izpisalo napako.

Bo moral mehanik ugotovit, ker je enostavno preveč neznank.
Se vidmo ko se zagledamo.

slavkot1
Novinec

Napisal/-a slavkot1 Ne feb 14, 2010 12:57 pm

lahko pogledaš filter za gorivo je uspred pr motorju. Ko je men na mojmu golfu nafta zmrzlna v filtru je bil tut tak znak da avto ni nikamor več šu na koncu pa sm še crknu. Sam dvomm k ni nekih drastičnih temperatur pod minusom. Pr men je blo takrat 20 stopinj pod minusom v italiji pa nismo nalil unga tda dodatka proti zmrzavanju predn smo šli. z vročo vodo smo polival ta filter pa je potem normalno užgal. To da bi kadil ni nujno novejši avti majo lovilce sajastih delcev tko da ja ne kadijo. najbl ti bo enmu k je usposobljen za vw pelat.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Po feb 22, 2010 8:25 pm

evo, fantje napaka rešena že prejšn tedn, smo še malo testirali če bo še kaj jebal...
golfem je mel težavo z 'dobavo' goriva, enostavno mu ga je vsakič zmanjkalo, ker so bile 2 cevki zamenjani- odvodna-dovodna in naj bi se vsakič nafta natekla skozi tisto cevko ki je odvodna- v naftni filter- in ko si probal je zalaufal in šel nekaj časa-potem pa je zmanjkalo
uglavnem- zarad take bedarije bi eni kr motor menjal :roll:

res bi moralo pisati: spodaj navedene izjave so lahko zavajajoče, za morebitne posledice ste odgovorni sami :lol:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558, vuli in 11 gostov