Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jan 20, 2010 8:28 pm

Haha sam res.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
marko21
Novinec

Napisal/-a marko21 Sr jan 20, 2010 9:28 pm

čare je napisal/-a:Pa dobro kaj je z temi mehaniki??Kje majo znanje??Par jih je že gledal avto pa noben ni videl da je sneta tlačna cev??In potem zakaj ne gre??

Bom verjetno mogo na Matica prestajt :D

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Sr jan 20, 2010 11:06 pm

bom tako napisav da sem dijak 2 letnika mehanične šole :D sicer star 21 let ker pač po 20 letih šele spoznam da me zares veselijo avtomobili ne pa računalniki sem se prepisav v mehanično šolo:! in čeprav sem zdaj res 100% osredotočen v to smer šele cca 6 7 mesecev mi je prvo padlo na pamet da morem pogledat če so cevi vredu priterjene:) jutri še snamem in malo spiham odvodno cev ( nevem kk se orginalno reče ( tista srebrna cev ki se vidi tudi na sliki ) ) ker vem da ma kr pomembno vlogo pri delovanju turbine... zaj pa če je zadelana pa ko bo očiščena upam da bo delalo in da je bilo krivo samo to... se beremo jutri in povem razultat!
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če jan 21, 2010 6:21 am

Tista srebrna cev je cev EGR ventila.Ti samo EGR očisti in je to to.Razlike sicer ne bo ne vem kakšne,ker bi mogla bit že zdaj ko je cev nataknjena.

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Če jan 21, 2010 1:56 pm

cev in ventil sta očiščena in nekaj se čutit malega tam nekje pri 1500 1800 obratov pole pa kr malo čez 2100 zgubi vse skupaj pa tk koda bi ga vzelo... nekaj malega še bom probivlav čene bom pa poklicaj malo bolše mehanike da malo pogledajo :D
Slika

Uporabniški avatar
marko21
Novinec

Napisal/-a marko21 Če jan 21, 2010 6:33 pm

Tiicoo je napisal/-a:cev in ventil sta očiščena in nekaj se čutit malega tam nekje pri 1500 1800 obratov pole pa kr malo čez 2100 zgubi vse skupaj pa tk koda bi ga vzelo... nekaj malega še bom probivlav čene bom pa poklicaj malo bolše mehanike da malo pogledajo :D

Na vodi čutim(ker me scat tiši), da bo nekaj na podtlako in tistim mehanizmom...

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Če jan 21, 2010 7:32 pm

do perona se zapeli da ga da na tester pa da on pogleda bo še najbolš :)
Slika

Uporabniški avatar
marko21
Novinec

Napisal/-a marko21 Če jan 21, 2010 9:48 pm

Tiicoo je napisal/-a:do perona se zapeli da ga da na tester pa da on pogleda bo še najbolš :)

pero je od moje babe bratranc... oz. od njenga fotra bratranc. Pa mi bo kr pokasero ko bo ga gr dav... saj finta je v tem da so ga dali spoda v šoli gr pa je pokazavo da ni napak... A oni tester sploh dela prav ?

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Če jan 21, 2010 10:49 pm

marko21 je napisal/-a:
Tiicoo je napisal/-a:do perona se zapeli da ga da na tester pa da on pogleda bo še najbolš :)

pero je od moje babe bratranc... oz. od njenga fotra bratranc. Pa mi bo kr pokasero ko bo ga gr dav... saj finta je v tem da so ga dali spoda v šoli gr pa je pokazavo da ni napak... A oni tester sploh dela prav ?

dela že samo je profesor bol plantav pa nevem kk je kaj delo... sej če ni vido da je cev dov tk da tut nevem kk je tester delo
Slika

Uporabniški avatar
marko21
Novinec

Napisal/-a marko21 Če jan 21, 2010 11:04 pm

Tiicoo je napisal/-a:
marko21 je napisal/-a:

dela že samo je profesor bol plantav pa nevem kk je kaj delo... sej če ni vido da je cev dov tk da tut nevem kk je tester delo

Ja pa nevem.. a bi pokazavo to sploh na testerjo... ?

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe jan 22, 2010 9:20 am

marko21 je napisal/-a:
Tiicoo je napisal/-a:
marko21 je napisal/-a:

Ja pa nevem.. a bi pokazavo to sploh na testerjo... ?

LOOOL

Google translate mi tega noče prevest..... :twisted:
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe jan 22, 2010 10:23 am

Tester mehanskih napak kot je sneta cev ipd. ne pokaže!

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Pe jan 22, 2010 10:32 am

lahko pa posledice, ki jih zaznajo senzorji a ne?
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
marko21
Novinec

Napisal/-a marko21 Če feb 25, 2010 10:08 pm

Evo težava je odpravljena.
Pred tednom dni sem dobil avto nazaj, težava pa je bila sledeča.
Ta avto ima gas zajlo, vendar ima nekašno polovično gas zajlo, ki gre do neke elektornike. Tako da avto nima ne gas zajle ne elektronskega gasa... torej je nekaj vmes:). No ta gas zajla je bila čisto na koncu. Sam nisem nikoli posumil na obrabljeno zajlo, kajti z avtomobilom sem prišel lepo do blokade.
Tudi sedaj ni nekega občtunega pospeška pri 2000 obratih, vendar avtomobil zelo bolj občutno vleče od 2000 naprej. Razlika v klanec je cca. 30km/h.

cena: 15€ za zajlo + 20€ delo

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Če feb 25, 2010 11:07 pm

marko21 je napisal/-a:Evo težava je odpravljena.
Pred tednom dni sem dobil avto nazaj, težava pa je bila sledeča.
Ta avto ima gas zajlo, vendar ima nekašno polovično gas zajlo, ki gre do neke elektornike. Tako da avto nima ne gas zajle ne elektronskega gasa... torej je nekaj vmes:) :D :D . No ta gas zajla je bila čisto na koncu. Sam nisem nikoli posumil na obrabljeno zajlo, kajti z avtomobilom sem prišel lepo do blokade.
Tudi sedaj ni nekega občtunega pospeška pri 2000 obratih, vendar avtomobil zelo bolj občutno vleče od 2000 naprej. Razlika v klanec je cca. 30km/h.

cena: 15€ za zajlo + 20€ delo

Nasmejal sem se fajn to je vse. Lepo da si zrihtal!

.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558, vuli in 11 gostov