Nasveti in napotki ter povpraševanja...

petercc
Nov uporabnik

passat cc

Napisal/-a petercc Če feb 18, 2010 8:58 pm

Vozim passata cc z prevoženimi cca 6500 km, zadnje čase opažam, da se mi pri vožnji na levi strani spredaj po občutku nekje pri kolesu pojavi kovinski pok. Preizkusil sem z različnimi slogi vožnje tako po lepih cestah in tudi po makedamskih poteh, pok se pa pojavi ob različnih prilikah. LP

nalcoq4
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Napisal/-a nalcoq4 Če feb 18, 2010 9:02 pm

Lahko je marsikej,...od polosovine do homokinetičnega zgloba končniki ...a tud kdaj zapoka ob zavoju npr. ali pospeševanju ?

petercc
Nov uporabnik

Napisal/-a petercc Če feb 18, 2010 9:07 pm

nalcoq4 je napisal/-a:Lahko je marsikej,...od polosovine do homokinetičnega zgloba končniki ...a tud kdaj zapoka ob zavoju npr. ali pospeševanju ?

Občutek za pokvarjen homokenetični poznam, pok se pa čuti nekje pri mojih nogah oziroma stopalkama.

Mille
Nov uporabnik

Napisal/-a Mille Pe mar 05, 2010 9:54 pm

Zanimivo! A si že kaj odkril? Tud sam vozim cca pol leta starega passata CC in se mi je par dni nazaj zazdelo, da sem slišal nek pok okrog prvih koles. Takoj zatem sem poskusal z različnimi načini vožnje, ampak nisem zasledil nič posebnega. Če ne bi zasledil tvojga posta, bi verjetno pozabil...bom pa zdaj definitvno bolj pozoren. :?

petercc
Nov uporabnik

Napisal/-a petercc Pe mar 05, 2010 10:59 pm

Zaenkrat še nisem, parkrat se je pok še ponovil, čakam pa, da bo bolj pogosto in tudi v kakšnih situacijah. Največkrat se mi je to pripetilo ob vožnji čez ležečega policaja. Čakam. LP :roll:

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So mar 06, 2010 7:48 am

Pelji avto zanaj na servis pa jim povej, da nekaj poka pri sprednjem kolesu ob vožnji prek ležečih policajev in naj pogledajo in seveda popravijo v garanciji. Stvar rešena ;)
Lp by Mare

petercc
Nov uporabnik

Napisal/-a petercc So mar 06, 2010 8:08 am

ja problem je v tem, da ni nič otipljivega, serviser se lahka desetkrat pelje čez ležečega pa ne bo nič. Tako, da čakam na pogostejše znake. LP :roll:

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 So mar 06, 2010 8:16 am

petercc je napisal/-a:ja problem je v tem, da ni nič otipljivega, serviser se lahka desetkrat pelje čez ležečega pa ne bo nič. Tako, da čakam na pogostejše znake. LP :roll:

Serviser se ne bo nič vozil okoli avto bojo dvignili in preverili podvozje mogoče se najde kaj !
Lp by Mare

petercc
Nov uporabnik

Napisal/-a petercc So mar 06, 2010 9:17 am

Ja hec je v tem, da ni kej videt, preverjeno. Tako, da drugih znakov razen med vožnjo ni. Zato pa pravim, dokler ne bo tako očitno, da bi bilo vidno nima smisla hodit na servis pa jim težit. LP P
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov