Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
jonzy
Nov uporabnik

Kraj: ljubljanica

Napisal/-a jonzy Če mar 04, 2010 3:39 pm

podobno ti predlagam ko čare pa tudi barvanje vrat bi stalo kar velik zato probaj najdji podobno barvo in narahlo cez prasko drugace pa poglej v hali a btc tam imajo spodaj sigurno kaj
LP jonzy

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Če mar 04, 2010 4:26 pm

abcabc je napisal/-a:Pa to ne moreš vrjet, kaj se enim gre, kaj boš pa naredil-a, če ti bo kdo na parkirišču z vrato prtegnil not, tako kot večina to danes dela.

Ce je avto skoraj nov,...
Tebi bi blo verjetno vseeno? Zato pa so eni avti taki ko so,...
Slika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če mar 04, 2010 5:41 pm

Saj je po eni strani pohvalno, da si taka kot si. Ko bi le vec ljudi tako gledalo na socloveka in upostevalo, da je ze cel dan na sihtu ter se nisi zelela sedaj se tam kregati. Ampak po drugi strani pa bi meni zamorilo to, ker bi vedel, da bom sedaj jaz zaradi te praskice imel polno dela. Njim navsezadnje to ne predstavlja nekega stroska plus tako ali tako so krivi.
Daj sporoci kako bos uredila.

Uporabniški avatar
mastr1
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a mastr1 Če mar 04, 2010 10:11 pm

jonzy je napisal/-a:nevem ce to tebi pomga a ko sem jaz z kolesom odrgnil moj avto sem su u nek avto shop u btcju kjer so prodajali neko mazo ali kremo ki si jo nanesel in ni bilo vec praske pri meni je delovalo a praske niso bile globoke 3mm + rabil si kaksno minuto drgniti in polirati praska pa je bila okrog 1-2mm

Niti enega ločila v celotnem "skropucalu", katerega je napisal uporabnik. Pa to ne moreš verjet, no. Je res tako težko uporabljati ločila in ostalim uporabnikom olajšati branje? Ali dandanašnje šolstvo ne zmore take kvalitete, da bi ljudi vsaj pismene naredili? :roll: :roll:

Kar se pa povrnitve škode tiče-če se mene vpraša, si ta vlak zamudila in nimaš kaj praskati glede povrnitve. Vsaj jaz ti nebi verjel. Saj veš kako pravijo, denar preštejte takoj, poznejših reklamacij ne upoštevamo :lol:
Danes je težko biti glup-je prevelika konkurenca!!

bugy1
Novinec

Napisal/-a bugy1 Če mar 04, 2010 11:52 pm

Škodo bi morala takoj prijaviti. Mislim, da ti ne bodo ravno verjeli naslednji dan, sory za tako pisanje vendar je tako povsod.

Uporabniški avatar
jonzy
Nov uporabnik

Napisal/-a jonzy Če mar 04, 2010 11:53 pm

tako in tako imam dovolj vsega napiflanega pisanja z vsemi locili že kje drugje, tukaj pač to nisem mislil da bi koga posebaj zanimalo. Dugace pa poglej malo forum pa obstaja se veliko vecjih "skrapucal". Bom pa zdaj pisal bolj vidljivo
LP jonzy

bugy1
Novinec

Napisal/-a bugy1 Če mar 04, 2010 11:55 pm

Drager je napisal/-a: Kolikor vem so pri KMAG-u dokaj pošteni in če bi oni to naredili bi že v štartu priznali.

:jao: :pray: :ne To je verjetno nakdo napisal ki dela v Kmagu vozi pa Toyoto, za crkniti od smeha. Sorry za OT.

Lana_
Nov uporabnik

Napisal/-a Lana_ Pe mar 05, 2010 9:53 pm

Ivan36 je napisal/-a:Ja tako je bilo 3 teme je odprla za isti AVTO :D
Vzamem na znanje. Sem mislila, da bo tako bolj pregledno...

Rezultat: Po slabo prespani noči in sanjah v kateri me je direktor avtoservisa zasliševal kot v filmih ter dobro odmerjeni brci v feltno, sem se odločila, da nimam ne časa in ne energije, da bi se šla z njimi pregovarjat.
Tako. Da ne boste rekli, da nisem poročala. :-P Ampak hvala vsem za nasvete in spodbudne besede!

Uporabniški avatar
jonzy
Nov uporabnik

Napisal/-a jonzy So mar 06, 2010 11:32 am

ja glede KMAG-A sm bral tisto temo nategatorjev in sem dostikrat prebral da so recimo:vrteli kilometre nazaj, prodajali druge avte kot so bili na oglasu.....
LP jonzy
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558 in 11 gostov