_furby_ je napisal/-a:jaz ko sem odklopil baterijo za neki casa, pol mi je delalo stikalo samo da pritisk. pred tem sem moral tudi drzat neki casa.
ludvik je napisal/-a:Nič,pustil sem ga čez celo noč pa nič.Še kaka ideja.
Lumpy_ je napisal/-a:Kaj pa grelne sveče ali temperaturno tipalo?
MMNeo je napisal/-a:ludvik je napisal/-a:Nič,pustil sem ga čez celo noč pa nič.Še kaka ideja.
Meni je pred kratkim šlo neko zgornjo tipalo vžiga. Tako nekako so rekli na servisu. Je pa motor 2.0 dci. Dogajalo se je enako kot tebi. Mrzel se je ful mučil, topel pa takoj vžgal. LP.
WMB je napisal/-a:MMNeo je napisal/-a:ludvik je napisal/-a:Nič,pustil sem ga čez celo noč pa nič.Še kaka ideja.
Meni je pred kratkim šlo neko zgornjo tipalo vžiga. Tako nekako so rekli na servisu. Je pa motor 2.0 dci. Dogajalo se je enako kot tebi. Mrzel se je ful mučil, topel pa takoj vžgal. LP.
Dapreveriš napako ki si jo opisal je sledeč postopek.
Ugašnjen avto daj v 2 prestavo in ga porini cca 30cm do pol metra in ga nato poizkusi vžgati.
V kolikor bo brez težav vžgal zamenjaj senzor zgornje mrtve točke.
ludvik je napisal/-a:WMB je napisal/-a:MMNeo je napisal/-a:ludvik je napisal/-a:Nič,pustil sem ga čez celo noč pa nič.Še kaka ideja.
Ugašnjen avto daj v 2 prestavo in ga porini cca 30cm do pol metra in ga nato poizkusi vžgati.
Sem trenutno v službi in takoj ko pridem domov bom poskusil.To misliš na senzor,ki je na vztrajniku?
WMB je napisal/-a:ludvik je napisal/-a:WMB je napisal/-a:MMNeo je napisal/-a:ludvik je napisal/-a:Nič,pustil sem ga čez celo noč pa nič.Še kaka ideja.
Sem trenutno v službi in takoj ko pridem domov bom poskusil.To misliš na senzor,ki je na vztrajniku?
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov