Pozdravljeni
Če boš kaj hodil po LJ. se oglasi pri meni, vozilo bova priklučila na tester - zvedel boš napako in strošek popravila, potem se boš sam odločal kaj boš naredil ( diagnostika in predračun za forum brezplačno ).
Lep pozdrav
Ce se nemotim ima kolega trenutno na dvigalu audija ki ima podobne probleme. Nekako so ugotovili da naj bi bila napaka na ABS enoti in sicer nekje ima slab stik.
Zadnje čase se prižge res pordeko (1x na teden), drugače pa esp lučka ne gori in vsi sistemi delujejo pravilno. Postal sem pozoren na morebitne vzroke napake:
ponavadi se vžge ko grem malo vzvratno in pol pospešim z mesta naprej;
kdaj pa kdaj se zgodi da mi zapiska ob nenadnem zasuku volana;
ampak, kot pravim zelo poredko.
JE KDO IZ OKOLICE NOVE GORICE Z VAG-COM PRIKLJUČKOM??
Poslali račun, sem ga zavrnil. Zdej so me klicali in sem zmenjen na servis spet jutri! Baje je šel en kos pri zadnji ročni zavori, senzorji al neki (to so odkril šele ko so kodo z VAG-COM poslali v Ljubljano in se posvetovali z nimi ).
mene pa zanima pri passatu l.2004 se je pojavila napaka v obliko krogca in 2 črtici okol pa me zanima kaj bi to lahko bilo. sm pogledal zavorne ploščice in ugotovil da so še dobre.
Meni tudi pri Passatu pred 14 dnevi. Snel kolo dol, zavorne ploščice ok, so pa bili diski že fajn zrabljeni. Kot kaže je rob diska prerezal žico od ploščice. Torej bi rekel, da nekaj bo. Rezultat - menjal sem diske in zavorne ploščice za cca 200 EUR (prednji diski in ploščice, dve gumi cevki od zavorne tekočine (precej prepereli) + delo.
sem sumiv to da mora biti nekje žička prerezana tako da sem use razkopal in isto pri meni rob na diskih in je drgnilo na žice, važn da vem razlog. jst bom diska dobu za 60€ ploščice bom pa še neki časa pustu gor, ker mi diski tresejo k hudič.