Nasveti in napotki ter povpraševanja...

šemeno
Nov uporabnik

Audi 100 potresavanje motorja

Napisal/-a šemeno Če mar 25, 2010 8:35 pm

Pozdravljeni

Imam Audija 100 2.8 q 1994 in mi motresava motor. Potresava ga v prostem teku ko stoji na mestu in ko se peljem. Avto drugače nabira dobro in nič ne cuka. Se pa zelo občuti tole tresenje. Pelal sem ga na pooblščenca kjer so ga priklopili na tester in ni pokazal napak. Nato sem zamenjal kable, cinšpule, injektorje, pogledal odmične če so kaj izrabljene, ni bilo razlike. Nato sem odklopil luftmesser in lambde tudi ni bilo razlike. Kaj bi tole bilo?

Naj povem še da je bil pred letom dni opravljen velik servis. Avto dela po vseh cilindrih.
Prosim komentirajte

Lp

tilen2ki
Nov uporabnik

Napisal/-a tilen2ki Če mar 25, 2010 8:52 pm

najbrž je napaka mehanska, zato tester ni pokazal... mogoče nosilec motorja, sklopka, nevem poglej to če že nisi, kakšno otresavanje pa je to da cuka al da se cel motor trese?

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če mar 25, 2010 9:50 pm

Preveri injektorje, mogoče ti kakšen ščije ali pa so že vsi nekoliko zdelani ne delajo več meglice ampak vmes kapljajo in zaradi tega ti lahko potresa motor, ko pa pospešuješ pa dela čisto OK.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ Če mar 25, 2010 10:07 pm

po moje nosilci motorja?? imel isti problem pr twingiču , res da sta avta različna , sam sm meu pa iste probleme. lp

šemeno
Nov uporabnik

Napisal/-a šemeno Če mar 25, 2010 11:15 pm

Injektorje bom nesel v ponedeljek k kolegu da jih preveri. Ampak dvomim da bi z istimi delalo popolnoma enako.

hvala za nasvete
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov