gasy je napisal/-a:Torej zadnje dni me je zacel malo hecat polo 6n 1.6 75. Narejen redni servis 2 meseca nazaj, poleti velik servis ( menjane tudi svečke). Problem je pa ta, da ko vžgem avto normalno dela potem pa pritisnem gas ga pa zamori in obrati padejo in avto ugasne. Ga vžgem še enkrat gredo obrati do 2000 ali več in potem ga spet ko malo popustim gas zamori obrati padejo pod 800 in avto ugasne. Tako mi naredi parkat ko dodam gas, potem pa problem izgine in se normalno vozim naprej. To pa dela samo ko avto dlje casa stoji ( par ur), če ga ugasnem in cez pol ure prizgem dela vse ok.
Kaj bi to bilo narobe?
Hvala in lep pozdrav.
mITJA122 je napisal/-a:gasy je napisal/-a:Torej zadnje dni me je zacel malo hecat polo 6n 1.6 75. Narejen redni servis 2 meseca nazaj, poleti velik servis ( menjane tudi svečke). Problem je pa ta, da ko vžgem avto normalno dela potem pa pritisnem gas ga pa zamori in obrati padejo in avto ugasne. Ga vžgem še enkrat gredo obrati do 2000 ali več in potem ga spet ko malo popustim gas zamori obrati padejo pod 800 in avto ugasne. Tako mi naredi parkat ko dodam gas, potem pa problem izgine in se normalno vozim naprej. To pa dela samo ko avto dlje casa stoji ( par ur), če ga ugasnem in cez pol ure prizgem dela vse ok.
Kaj bi to bilo narobe?
Hvala in lep pozdrav.
Isti problem sem imel sam na golfu 4 bencinar...Avto sem užgal, je laufo normalno, ko sm mu pa dal gas..so mu pa obrati padli in je ugasno..
Težava je v loputi zraka..okol ohišja lopute se naredi taka obloga..loputa se zapaca in je potrebno čiščenje...
Znana težava, VW bencin motorjev.
Lp
kugla je napisal/-a:Čiščenje lopute,kot so že povedali bo rešilo tvoj problem, Dobi se sprej kateri je namenjen točno temu in ena čista krpa pa bo. Seveda ponavadi po čiščenju avto še bolj neenakomerno teče,tega se ne vstrašit,potrebna je namreč kalibracija lopute,to ti v minuti naredi vsak ki ima računalnik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov