Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
alfaromeo155
Novinec

mitsubishi carisma 1,6

Napisal/-a alfaromeo155 Pe apr 09, 2010 12:39 pm

imam tezavo z carismo letnik 03 in sicer prizgala se je lucka oranzna z narisanim motorjem za tezavo na motorju ze pred casom sedaj pa je avto zacel ko ga zaklenes gre zadnji brisalnik v eno smer in ko ga odklenes v drugo pred semaforjem se zaganja ali pa celo neha delati , je komu znana tezava
lp
love alfa

Uporabniški avatar
mITJA122
Novinec

Re: mitsubishi carisma 1,6

Napisal/-a mITJA122 Pe apr 09, 2010 1:48 pm

alfaromeo155 je napisal/-a:imam tezavo z carismo letnik 03 in sicer prizgala se je lucka oranzna z narisanim motorjem za tezavo na motorju ze pred casom sedaj pa je avto zacel ko ga zaklenes gre zadnji brisalnik v eno smer in ko ga odklenes v drugo pred semaforjem se zaganja ali pa celo neha delati , je komu znana tezava
lp

Čaki, čaki mal...dei to mal bol jasno razlož..se pravi..

Oranžna lučka z narisanim motorjem pomeni, da je napaka na elektroniki..avto bo treba dat na tester.

Ko avto zakleneš gre brisalnik v eno smer..npr levo, ko ga pa odkleneš pa v drugo smer, npr. v desno...tud tu je neki narobe na štromu.

Ka se ti zaganja pred semaforjem?? A to misliš zadni brisalec??.. al misliš motor vozila...mal bol jasno razlož.

Lp

Uporabniški avatar
alfaromeo155
Novinec

Napisal/-a alfaromeo155 So apr 10, 2010 5:47 am

ja prav si napisal pri zaklepanju miga z repkom - brisalec levo desno , pred semaforjem se pa zaganja motor ter ugasa in oranzna lucka javlja napako ampak tezave so prisle nenadoma ko sem prisel domov bp cez cas ko pa sem ga sel zaklenit pa gibanje brisalca isto je kljuc ali brisalec potem pa se ugasanje pred semaforjem
love alfa

Uporabniški avatar
mITJA122
Novinec

Napisal/-a mITJA122 So apr 10, 2010 8:09 pm

alfaromeo155 je napisal/-a:ja prav si napisal pri zaklepanju miga z repkom - brisalec levo desno , pred semaforjem se pa zaganja motor ter ugasa in oranzna lucka javlja napako ampak tezave so prisle nenadoma ko sem prisel domov bp cez cas ko pa sem ga sel zaklenit pa gibanje brisalca isto je kljuc ali brisalec potem pa se ugasanje pred semaforjem

Kir motor je not??Bencin, Diesel??

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So apr 10, 2010 9:31 pm

mITJA122 je napisal/-a:

Kir motor je not??Bencin, Diesel??

piše v naslovu teme...

Najboljše na tester priklopit avto. Če ne boš vozil k pooblaščencu je priklop za tester na sredinskem delu armaturke ob sovoznikovih nogah, tam ko se zaključi plastika in začne obloga iz blaga, pod plastičnim čepom.

Si imel mogoče kakšne težave z akumulatorjem?
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov