En lep pozdrav vsem. Pišem zaradi problema s podvozjem. Vem da je bla ta tema že 100x predebatirana, samo nekako ne najdem pravega odgovora, tako da ne mi zamerit
V glavnem zadeva je sledeča: Imam Mondeota 2004, 2.0 tdci 96kw. Avto mi močno vleče v levo, pri hitrem speljevanju se čuti kot da mi sprednji konec zajadra levo in desno, kar se sicer umiri pri normalni vožnji, volan trese in po neravni cesti avto vleče malo levo malo desno

Sem naredu optiko, zamenjal gume, pa ni bilo nič od tega. Pred kratkim pa sem bil na servisu, kjer sem zadevo omenil in je rekel mojster, da sta oba amortizerja oz. blažilca spredaj fuč in da je treba menjat. Ker sem pač tak, da me zanima tudi drugo mnenje, vprašam tudi vas, ali je so amortizerji krivci ali kaj drugega prej? Ne bi se rad zaj**** in popravljal nekaj kar pač ni krivo
Ker sem totalen laik na tem področju, me zanima, ali bi blo pametno, če so pač amortizerji, menjat vse 4, tudi zadaj? Ker glede na to, da ima avto 150.000 km, tudi zadaj ne morjo bit kaj prida. Bi se mi splačalo vzet original ali kako drugo znamko, kej boljšega in ali bi moral menjat tudi fedre?
Saj pravim, sem totalen laik tako da pač sprašujem

Vsekakor pa hvala vsem, ki si boste vzeli čas za prebrat in trud za kej napisat
Lp, J
Brez nič ni nič.