Nasveti in napotki ter povpraševanja...

nejča
Nov uporabnik

vrata se ne odpro...

Napisal/-a nejča Pe apr 16, 2010 9:40 pm

Danes smo gledali enga Citroena C5 2001 l, bencinar. Najbrž ne rabim opisovat do pike za moje vprašanje - če pa, bom pa še dopisala kaj...

Sovoznikova vrata se niso odprla ne z zunanje strani, ne z notranje. Mogoče bo moje vprašanje zdej zvenelo malo smešno, ampak kljub temu - zato pa imamo forum, a ne... :D
Zanima me, če mi lahko daste kakšne namige, kaj vse bi to lahko bilo oz. vsaj približno al je možno, da so to kakšni večji stroški, al kaj malega. Zanima me namreč zaradi tega, ker ga gremo gledat še enkrat, da vem, al se nam bolj splača, da ga on zrihta ali, da se cenkamo za ceno in kolk naj zahtevamo da spusti???

Hvala za pomoč!

Uporabniški avatar
vuc
Novinec

Napisal/-a vuc Pe apr 16, 2010 9:54 pm

ja lej ključavnica je zablokirala pomoje
strošek pa je pomoje 100€ delo + ključavnica

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So apr 17, 2010 8:15 am

jaz takšnega avta ne bi kupil, ker moje mišljenje je, če človek ni imel tistih nekaj euro za popravilo ključavnice, tudi ni imel denarja še za kaj drugega..... če je pa avto drugače dobro ohranjen,pa naj bo no....
strošek rabljene ključavnice 10-20 eur, nova cca 70-100 eur in delo, ki je nekje 20-40 eur. Okvirna cena, da ne bo pomote.
Freude am Fahren

nejča
Nov uporabnik

Napisal/-a nejča So apr 17, 2010 8:54 am

No, hvala za odgovore!
BTW avta res ne bomo kupili, ker je bil danes mož s kolegom "mehanikom" in je avto v dosti slabšem stanju, kot zgleda na oko... drgač pa ni od fizične osebe...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov