/miha je napisal/-a:Dej oglas na internet in napiši, da je pač narobe, kar je...ceno pa po dogovoru. Mogoče pa bo kej.
Mimogrede:
Praviš, da ima avto 145000km?
Kater letnik je?
Kater lastnik si?
Glede na napisano kar dvomim, da je tako...je možno, da jih ima precej več?
Vz_ace je napisal/-a:da bi po 145k batne obročke neslo, skoraj ne verjamem....
kaj pa če bi se probal tukaj kaj dogovoriti?
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3740160
lenivec je napisal/-a:mišek je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ce nimas za vzdrzevanje si kup kolo!!
Na cirka 5000 km se menjuje veriga,
če menjaš ketno na 5000 (pri mtb) si zamudil in moreš menjat komplet pogon. ketna se menja na 1000
lenivec je napisal/-a:in ja takšno raztegnjenost dosežeš v ~1000km če seveda voziš po terenih ki so namenjeni MTB-ju. jaz sem sicer samo eno uspel spravit do stanja da se je preveč raztegnila, ostalo prej potrgam.
dejcc je napisal/-a:abbe je napisal/-a:need 4 speed je napisal/-a:A ni tko, da se ponavadi po obnovi turbine še obročki zjebejo.K nova turbina ma večji tlak-takšen, kot mora biti serijsko.Stara je imela pa že mau nižjega in pol so stari obročki pod večjo obremenitvijo in "spustijo".
Pravo olje daj notr, zmer kompresijo, še enkrat preglej turbino, IC in vse cevke.
OFF:Mi lahko prosm en mehanik napiše, kako se meri kompresija??Kr me zanima..čist tko informativno.
to ni res.
@nalcoq 4 bi te rad vidu da bi tkole meru kompresijo.nevem kok cajta bi jo meru
Zakaj pa ne? Jaz sem moral točno tak delat ko sem bil zravn na servisu. Gas do podna pa verglat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov