Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Rezervni deli za korejce/japonce

Napisal/-a nevermind Pe apr 23, 2010 6:48 pm

Ojla.

Zanima me kje kupujete raznorazne dele za servise, za korejska in japonska vozila?
Predvsem me zanima za korejska vozila!
Garancija mi bo kmalu potekla in ne želim več metat denarja (tudi po 300€ za ušivi servis) na pooblaščence.
Za poreklo omenjenih vozil se najde malo ponaredkov oz. jih skoraj ni, originalni
deli so pa kar dragi, nekatere stvari celo bolj kot za evropska vozila - preverjeno.

Tukaj > http://www.avto-deli.si/ , tukaj > http://www.potokar.si/ in tukaj > http://www.motomat.si/ ...še nisem nič kupoval.
Ali se najde kaj za korejce/japonce?... ali je pač slabša izbira kot za evropska vozila?
Malo je tudi problem, ker sem v takšnem kraju, da bi se za vsak klinac rabil peljat v LJ ali Koper, ampak bom že preživel :)

Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Pe apr 23, 2010 7:06 pm

No js grem tle do lokalca k ga poznam. Mi pove kataloške od delov in nato naročim pri herkulesu...
Deli me pridejo še mal cenej kot pri lokalcu+kdaj kakšen popust, če je več delov.
Dosedaj same pozitivne izkušnje z njimi.

Mogoče še kot zanimivost, ko sem iskal za coupeja l99 sprednjo luč z žmgavcem jo v celi širni sloveniji nisem našel... tudi na alibaba je nisem našel... seveda sem jo moral iz razbitega pobrat.

lp
Zadnjič spremenil scisco1, dne Pe apr 23, 2010 7:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

shilyeg
Nov uporabnik

Kraj: sam hrvaška ne

Napisal/-a shilyeg Pe apr 23, 2010 7:13 pm

Euroton.Super trgovina. Pokličeš,poveš,naroči,dobi in greš po dele.Večina pa tak majo na zalogi.
drift and die smoke and fly

Uporabniški avatar
ironmaiden
Novinec

Napisal/-a ironmaiden Pe apr 23, 2010 8:01 pm

zdravo!
Kar se mojega suzuki ignisa tiče mi je prav všeč da ga niso delali na japonskem(vem čudno se sliši).Sestavlajo ga na madžarskem(ignis,swift,sx4,splash).Tako da njihove strani tudi poznam,kot so:vatera.hu,racing bazar.hu.....Na madžarsem je suzukijev toliko kot pri nas Renaultov(predvsem cliotov),uglaven polno!
Ima pa tudi nekaj skupnih delov od Opla agile,tako da sem spet v plusu kar se tiče rezervnih delov.
razne drobnsrije(filtrov vseh vrst)dobiš povsod,sam mal poklič naokoli!
Recimo oljni filter me pride 5eur,zračni 8eur.Nekje(da nebom delal reklame)kabinski filter 6eur(orginal na suzukiju hočejo 40eur-banda!!)Kar se pa tiče večjih stvari,zaenkrat še nisem rabil,bom pa šel na Madžarsko,malce izleta pa v šoping!Razmišlam da bi tam naredil tudi velik servis ko pride čas zato!
Koliko jaz vem,vse znamke avtomobilov delajo tudi v evropi(razen mazde)!
In ker so znamke avtomobilov nekako generično povezane med seboj,ni hudič da nebi
našel nadomestek za svojega!
lp

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe apr 30, 2010 11:17 am

Še kakšna mnenja in izkušnje :?:

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe apr 30, 2010 11:54 am

do sedaj sem biu zmeraj zadovoljen s Potokarjem ;) ..tud Motomatom nimam slabih izkušenj ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost