Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Ventilacija in osvetljava ne delujeta

Napisal/-a cuteboy1988 Če apr 29, 2010 7:37 pm

Pozdravljeni!

Zanima me, če kdo ve kaj bi bilo narobe, da mi ne deluje več ventilacija, niti ne sveti več lučka za ventilacijo?! Danes sem zamenjal žarnico v armaturki za ventilacijo, ker mi ni svetila, vendar je pred menjavo žarnice ostalo vse delovalo. Čudno bi bilo, da bi zaradi menjave žarnice kaj crknilo.Avto je golf IV s klimo letnik 2001.

Če je imel kdo podobne težave ali ve, kako se odpravi težava, se naj razpiše.

Uporabniški avatar
Pipita
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Pipita Pe apr 30, 2010 7:49 am

Jaz bi najprej preveril varovalke.....

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Pe apr 30, 2010 8:34 am

če je varovalka pregorela, si zihr pri menjavanju žarnice kak kabl ogulil in je nekje kratek stik (da ne boš mislu, da se sam varovalka zamenja in je konec). ker vem kk zaj*ano je menjavat tto žarnico in je polno kablov. odpri še enkrat. preveri žarnico, če je cela (pa preveri če si dal enako močno žarnico notr, kot je originalna), preveri vsak kabl, če si ga ogulil, nategnil itd.
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 Pe apr 30, 2010 5:25 pm

Varovalke so cele!Žarnica je enako močna, možno pa je da je kaki kabel se ogulo, ker je res fu trdo šlo ven! (ful preveč zakomplicirano je eno bedno žarnico zamenejat!) AVto sem na servis peljal in so rekli da so stikala za menjati 100-120€!Avto bom peljal privat avtoelektričarju, da ugotovi kaj je, saj verjetno ni prav nastavljen knof ker gre trdo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost