Scorp84 je napisal/-a:Js sem imel tudi podobno avto udarjen in je prav lepo popravljen. Bok se na novo zvari prav tako pragovi, nova vrata. Če podvozje ni ukrivljeno, se da lepo zrihtat. Moj na srečo ni rabil iti na ravnalno mizo, edino problem so airbagi. Pri men se niso sprožili, zato sem se odločil popraviti. Drugače je bila škoda na mojem 6 tisoč evrov, pa vsi originalni deli, prav tako pleh iz francije. Takrat je bil 3 leta star avto in sem mal računal, da se mi je najbolje splačal popravit. In mi tudi ni žal, ker se nič ne kvari, pa še popravljen je lepo da se nikjer ne opazi da je bil udarjen al pa kaka rja. Je pa peugeot 307.
Antiznačkar je napisal/-a:Scorp84 je napisal/-a:Js sem imel tudi podobno avto udarjen in je prav lepo popravljen. Bok se na novo zvari prav tako pragovi, nova vrata. Če podvozje ni ukrivljeno, se da lepo zrihtat. Moj na srečo ni rabil iti na ravnalno mizo, edino problem so airbagi. Pri men se niso sprožili, zato sem se odločil popraviti. Drugače je bila škoda na mojem 6 tisoč evrov, pa vsi originalni deli, prav tako pleh iz francije. Takrat je bil 3 leta star avto in sem mal računal, da se mi je najbolje splačal popravit. In mi tudi ni žal, ker se nič ne kvari, pa še popravljen je lepo da se nikjer ne opazi da je bil udarjen al pa kaka rja. Je pa peugeot 307.
Me pa zanima, kako bi se tak avto izkazal pri še eni totalki...
lisko je napisal/-a:Antiznačkar je napisal/-a:Scorp84 je napisal/-a:Js sem imel tudi podobno avto udarjen in je prav lepo popravljen. Bok se na novo zvari prav tako pragovi, nova vrata. Če podvozje ni ukrivljeno, se da lepo zrihtat. Moj na srečo ni rabil iti na ravnalno mizo, edino problem so airbagi. Pri men se niso sprožili, zato sem se odločil popraviti. Drugače je bila škoda na mojem 6 tisoč evrov, pa vsi originalni deli, prav tako pleh iz francije. Takrat je bil 3 leta star avto in sem mal računal, da se mi je najbolje splačal popravit. In mi tudi ni žal, ker se nič ne kvari, pa še popravljen je lepo da se nikjer ne opazi da je bil udarjen al pa kaka rja. Je pa peugeot 307.
Me pa zanima, kako bi se tak avto izkazal pri še eni totalki...
Kot še ena totalka
čare je napisal/-a:Dobr ajde ne bom zdaj modroval ampak vem za kleparje ki še mnogo bolj sesute sestavijo in prodajo naprej...Od zavarovalnice si dobil za totalko ki je koliko??+ teh 2800€ ki ti jih nekdo ponuja in ti manjka za novega istega koliko??Oz. ti manjka za rabljenega ki bi bil primerljiv z tvojim ko je bil še cel koliko??Prodaj prvemu ki nudi denar,ker po delih ga boš dolgo prodajal in drugega kot motor in menjalnik in kakšne drobnarije notranjosti ne boš prodal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov