abbe je napisal/-a:najbol bo da das to kar pise v knjigici.ker je preverjeno to.
firma olja je seveda lahko drugacna sam viskoznost nj bo taka.
kar se pa castrola tice pa baje res ni najbolsi,sam sj ves kako je s tem.baba rekla baba kazala.analize vrjetn se nben ni naredu.
NejcZ je napisal/-a:abbe je napisal/-a:najbol bo da das to kar pise v knjigici.ker je preverjeno to.
kar se pa castrola tice pa baje res ni najbolsi,sam sj ves kako je s tem.baba rekla baba kazala.analize vrjetn se nben ni naredu.
Analizo dela marsikdo, če ib bilo olje slabo nebi bilo priporočeno pri določenih znamkah, če bi bilo pa še hujše kot slabo, pa se sploh nebi prodajalo fglede na to koliko standardov mora dandanes izpolnjevat.
Kupi tisto kar ti piše v priročniku za avtomobil.
abbe je napisal/-a:najbol bo da das to kar pise v knjigici.ker je preverjeno to.
Adriano je napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me katero olje (znamko in oznako) priporočate za motorje 1.4 TSI 160 KM (Scirocco) od VW.
V glavnem, avto bo mel eno leto in ga bom po servisu dal še chipat. Tako da me zanima če je zaradi chipanja bolj primerno kako drugo olje, kot če avto ni chipan.
Original olje mislim da je Castrol Edge 5W-30 (nisem siguren), sem pa bral po forumih da castrolova olja niso glih najboljša.
Hvala in LP.
hippo je napisal/-a:Adriano je napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me katero olje (znamko in oznako) priporočate za motorje 1.4 TSI 160 KM (Scirocco) od VW.
V glavnem, avto bo mel eno leto in ga bom po servisu dal še chipat. Tako da me zanima če je zaradi chipanja bolj primerno kako drugo olje, kot če avto ni chipan.
Original olje mislim da je Castrol Edge 5W-30 (nisem siguren), sem pa bral po forumih da castrolova olja niso glih najboljša.
Hvala in LP.
Notri daj sintetiko, recimo 0W-40, 5W-40. Lahko Aral ali pa Mobil.
Moje osebno priporočilo je 5W-50 Mobil1. Pravo olje za turbaše, sploh če ga boš čipal.
MacAudio je napisal/-a:Kam boš pa pelau čipat?
Adriano je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Adriano je napisal/-a:Pozdravljeni,MacAudio je napisal/-a:Kam boš pa pelau čipat?
Mislim da ga bom peljal na RSR ... kolikor sem bral po forumih, tam za VW zadevo najbolj obvladajo. Sam upam da mi pol ne bo žal, ker ni glih poceni.
Samo še dam prvi servis skoz, pa grem čipat.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov