Nasveti in napotki ter povpraševanja...

realman
Nov uporabnik

Pooblaščen klepar v Lj zavarovalnica triglav!!!

Napisal/-a realman Če maj 27, 2010 12:32 pm

Torej rabil bi enega dobrega kleparja v Lj ali okolici za popravilo avta. Pa da je pooblaščen za zavarovalnico triglav, ker bom uveljavljal kasko. Saj vem da je tega veliko napisanega, vendar me zanimajo novejše informacije katera hiša ali mojster je vreden zaupanja. RAd bi, da mi kar tam ko se bo popravljalo oceni cenilec.
Za vse odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.

karman
Nov uporabnik

Napisal/-a karman Če maj 27, 2010 12:36 pm

Jaz sem paljal sem in sem bil zelo zadovoljen

Avtokleparstvo Papež
Podjelše 2
1241 Kamnik

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če maj 27, 2010 1:40 pm

Jaz sem dal tam za popravilo toče... Nikoli več!

Avto je bil kolikor toliko spoliran, povoskan, skratka lak v super stanju. Ko sem avto dobil nazaj so bile pikice od toče sicer popravljene, ampak lak pa je izgledal kot da bi avto prali z brusnim papirjem. Po celi strehi in pokrovu motorja grozljivi swirlsi :cry: :cry: :cry:

Se mi zdi pa tudi malo konflikt interesov tako. Namreč gre za isto firmo (zavarovalnica in servis), tako da je veliko bolj enostavno zavarovalnici servis finančno "na kratko držat" in pazit, da slučajno ne bi česa preveč ali predobro popravili.

realman
Nov uporabnik

Napisal/-a realman Če maj 27, 2010 4:57 pm

To mi je vedno zanimivo branje, eden hvali drugi graja. Kje je resnica kot kaže nikoli ne veš, če seveda ne poskusiš. Še kakšno priporočilo?

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Če maj 27, 2010 5:09 pm

realman je napisal/-a:To mi je vedno zanimivo branje, eden hvali drugi graja. Kje je resnica kot kaže nikoli ne veš, če seveda ne poskusiš. Še kakšno priporočilo?

Ac Kondor nikol v življenju več ;) 3x pelu 3x zajebal do milega boga že pou leta vozm avto 1x na tedn da mi kej popravjo kar se kasnej pokaže :evil:

denis26
Nov uporabnik

Napisal/-a denis26 Če maj 27, 2010 7:12 pm

avtokleparstvo in licarstvo Bizjan lj podutik ma z usemi pogodbe dobr pa hitr kapo dol

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če maj 27, 2010 8:06 pm

zakaj ne greš direktno do cenilca? ti kleparji, ki imajo pogodbo z zavarovalnico je glih zarad manjših vsot denarja. avto ti poslikajo in pošljejo slike na zavarovalnico. če zavarovalnica dvomi, te pokličejo in povejo, da moreš jih prav k cenilcu.

ko sem jaz uveljavlju točo, je bilo glih 10 manjših jamic, pa sem mogu k cenilcu...na koncu sem še vseeno lepo zrihtu
Lep pozdrav :)

realman
Nov uporabnik

Napisal/-a realman Če maj 27, 2010 8:22 pm

Tudi to je varianta, samo vseeno je bolje da to pogleda eden klepar ki se spozna, da naredi res dobro. Ker cenilci so isti, ali še hujši kot kleparji. Ne bi rad imel pol avta v kitu. Desna stran avta je potegnjena, malo je zadnji bok in prag namečkan. Sedaj če bodo to samo ravnali in kitali. Potem se bojim da bo preveč kita na avtu ki ni niti pol leta star.
Še kakšen predlog?

denis26
Nov uporabnik

Napisal/-a denis26 Pe maj 28, 2010 7:55 pm

dons skor da nc ne ravnajo sj sam se menajo js sm meu tud passata en let starga je bla totaalka so ga zrihtal ka da ni blo nikol nc. kitajo sam se salabajzerji k bi radi na hitr zasluzil pa izogibi se pooblascenih servisou
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov