mogoče je glavni cilinder fuč. obisk pri mehaniku priporočam, ker z zavorami ni šaleRedBaron je napisal/-a:Lep pozdrav!
Imam problem pri passatu letnik 2000, motor je 115KM TDI, nekje pušča podtlak zavor (pedal zavore postane trd, ko avto nekaj časa stoji).
Ampak to se ne dogaja vedno, včasih avto stoji 2 dni, pa je pedal še vedno mehak, včasih pa ga ugasnem in pridem čez 10 min nazaj, pa je pedal trd.
Preveril sem spoje cevi, ki gre od vakuum pumpe pa do servo bobna, sem jih razstavil in namazal z mastjo, ter spet sestavil (tako mi je svetoval mehanik) .
če poslušam pri ugasnjenem avtu, nikjer pod havbo ni slišati kakega uhajanja zraka.
A kdo ve, kaj bi lahko bil problem, kako naj sploh preverim tesnenje vakuum cevi?
Energetik81 je napisal/-a:A to misliš, da rata trd, ko je motor ugasnjen? Ker to je normalno, če pri ugasnjenem motorju parkrat pritisneš pedal, postane trd. Ko vžgeš motor, spet rata mehek.
RedBaron je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Si sigurn da vakum krmili samo zavore?
Vakuum krmili še turbino, pa EGR, pa neke ventile na vodnih ceveh....
Res pa je , da so cevke okoli urbine že bolj boge, ampak ko je avto ugasnjen, in snamem cevko z turbine, nič ne piha (oz. vleče)
lisko je napisal/-a:knuspi je napisal/-a:Mislim, da so cevke za ostale vakume vse pred nepovratnim ventilom zavornega serva, tako da niso pomembne.
Misliš ali veš? KEr pri meni recimo niso....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov