a4 je napisal/-a:vsak ki se spozna na dizel motor ti bo povedal da bel dim pomeni da pije olje
obročki ?
In vsak, ki zna brat bi ugotovil, da je motor bencinar

abcabc je napisal/-a:No naj te potolažim, da nisi edini, ki imaš visoko porabo, moj accent porabi olja 5l/10.000km pa dela in dela, avto ma normalno porabo goriva, iz avspuha se nič ne kadi, ....sam zmanjkuje olja....takole mi dela že eno leto oz. 20.000km pa ga mislim vozt še nekaj časa.
mišek je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:No naj te potolažim, da nisi edini, ki imaš visoko porabo, moj accent porabi olja 5l/10.000km pa dela in dela, avto ma normalno porabo goriva, iz avspuha se nič ne kadi, ....sam zmanjkuje olja....takole mi dela že eno leto oz. 20.000km pa ga mislim vozt še nekaj časa.
Si ziher?
Ravno danes sem se peljal za enim starim accentom, ki mu je zlo "lepo" smrdelo iz tazadnje, pa tudi modra meglica je plapolala za njim. Vendar tega sam ne moreš videt iz avta. Tako fejst pa spet ni bilo; smrdi pa zlo
![]()
Če bi tisti golf porabil 2l na 500km, to bi se skoraj moglo nekje videt. Ne vem no, samo to je pa že kar močna količina.
mišek je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:No naj te potolažim, da nisi edini, ki imaš visoko porabo, moj accent porabi olja 5l/10.000km pa dela in dela, avto ma normalno porabo goriva, iz avspuha se nič ne kadi, ....sam zmanjkuje olja....takole mi dela že eno leto oz. 20.000km pa ga mislim vozt še nekaj časa.
Si ziher?
Ravno danes sem se peljal za enim starim accentom, ki mu je zlo "lepo" smrdelo iz tazadnje, pa tudi modra meglica je plapolala za njim. Vendar tega sam ne moreš videt iz avta. Tako fejst pa spet ni bilo; smrdi pa zlo
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov