Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Po pranju motorja avto trokira

Napisal/-a svizc Sr jun 30, 2010 8:45 pm

Skratka zadnjic na sihtu masino nasprical z cistilom za razmascevanje in ciscenje felten, pocakal kaksno minutko in od dalec posprical masino z wapom. Cez cca. 15sek po prenehanju wapanja(avto nevem ce sem vapal vsega skupaj dobrih 5min od dalec) pa je avto zacel trokirat na isti nacin kot mi je trokiral leto ali pa malo vec dni nazaj ko mi je odletela cinspula. Iskra na vseh sveckah je, kabli so vredu, vse je bilo parikrat spihano z zrakom in se vedno isto. Enkrat pod stantgasom dela normalno spet naslednjic trokira, trokira pa v vsakem primeru takoj po tistem ko ga zahodim, sepravi minimalen dotik pedala za gas. Kaksen predlog?

P.s. moral sem ocistit masino ker mi od nekje spusca olje in tece ravno v zracni filter...

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr jun 30, 2010 8:52 pm

js sm pred davnimi časi :D ko sm še imel Z128 :D in sem pral mašino obrisal frtajler kapo pa je pol še bl šla k prej :D

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Sr jun 30, 2010 9:07 pm

Tudi navidez dobri kabli lahko prebijajo. Bi moral videti ponoči, kako se lepo sveti tudi tam, kjer ni treba.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Sr jun 30, 2010 9:11 pm

Mal pejt spihat na avtocesto pa more laufat normaln...

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Sr jun 30, 2010 9:37 pm

Skoraj siguren sem, da je prišla voda v fertajler kapo. Sosed je imel podoben problem, ko smo fertajler kapo sneli, je bila noter kar zajetna količina vode, smo obrisali, našpricali s kontakt sprejem - tudi wd40 je OK, avto špila ko ura, pa je že skoraj eno leto od tega.

lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov