marko21 je napisal/-a:Lep pozdrav.
Kot že sam naslov pove, me zanima če kateri od vas pozna kakšen res kvaliteten aditiv za dizle, ki je namenjen (mogoče izključno) čiščenju šob in se da kupiti pri nas v trgovinah. Namreč teli aditivi, ki se prodajajo na petrolih (nisem 100% nekaj na V.. se mi zdi da Valovlin), pridejo cca. 5€ in sem malo skeptičen, da bi ta stvar dejansko kaj očistila te šobe...
Tako da lepo prosim, če kateri od vas ve, naj pove in mi svetuje.
Hvala, ter lep pozdrav, Marko.
WMB je napisal/-a:marko21 je napisal/-a:Lep pozdrav.
Kot že sam naslov pove, me zanima če kateri od vas pozna kakšen res kvaliteten aditiv za dizle, ki je namenjen (mogoče izključno) čiščenju šob in se da kupiti pri nas v trgovinah. Namreč teli aditivi, ki se prodajajo na petrolih (nisem 100% nekaj na V.. se mi zdi da Valovlin), pridejo cca. 5€ in sem malo skeptičen, da bi ta stvar dejansko kaj očistila te šobe...
Tako da lepo prosim, če kateri od vas ve, naj pove in mi svetuje.
Hvala, ter lep pozdrav, Marko.
Ta na Petrolu je navaden bencin oziroma davek za budale, ki plačajo 3 deci bencina 5-7€
Pej v eno bolj založeno štacuno z avtomobilskimi deli in ti bodo znali dati kaj boljšega...stane pa 25€ ....pa 2 rabiš...ena za drugo po porabljenem rezervarju goriva....
Ne vem kako točno se reče tej tekočini, ampak po opravljenih meritvah šob je res boljše....30%....če bi to vsake 2 mesca naredil, bi bile šobe večne.....tudi pumpa...
nevermind je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:...ta svinjarija in delci gredo lepo do CR rampe in jih zabija eno za drugo.
.
ker seveda tik pred pumpo ni nobenega filtra ki bi to svinjarijo ustavo
Vzdrži se takšnih komentarjev.
To, kar sem napisal se dogaja in predvsem na DCi-jih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov