Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Corsa B 1.7diesel ne vžge

Napisal/-a Matjazy Po avg 02, 2010 10:44 am

Pozdravljeni,

Imamo eno težavico s corso B 1.7D, isuzu motor. Zadeva se je privlekla na Lošinj, dol še nekaj dni normalno delala, sedaj pa naenkrat ne vžge. Avto je sicer vžigal normalno, brez težav, mašina je do konca normalno vlekla, ni kadila, jermeni so bili menjani leto dni nazaj. Akumulator je dober. Svečke grejejo. Kot kaže, je nekaj narobe z dovodom nafte. Ima kdo mogoče kak diagram, kje se črpalka sploh nahaja oz kakšno drugo idejo, mogoče std. napako, zakaj avto ne vžge?

lp

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po avg 02, 2010 2:09 pm

Pa si siguren da je akumulator dober?
Ti avto sploh zavergla ali je vse mrtvo?
Letos sem imel enak problem. Do ciljnega otoka sem prisel super in pred tem vse BP, nakar sem pač bil prisiljen na Inini črpalki kupiti nov akumulator ker ga je avto posrkal v 14ih dneh počitka, pa še krepko sem preplačal ta Vartin klump od baterije ampak kaj je tu je!

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Po avg 02, 2010 3:02 pm

Avto je vedno vžgal v trenutku. Sedaj vergla dolgo in suvereno, tko da sem ziher, da je akumulator dober. Pumpe za gorivo sem izvedel, da nima.. bosch pumpa pa ob verglanju ne šopa nafte ven... ?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po avg 02, 2010 7:27 pm

Ventil na pumpi? Pripel direkt štrom do tega ventila in probaj....če to ni potem je verjetno polomlo kaj v sami pumpi. Za vsak slučaj pa preveri še spoje na dovorodu in sam fillter....mogoče kje pušča ali pa je kaj zadelano.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov