Mam pa s4 ja vendar se avto prodaja v novega bom dal pa vsekakor s5

dmalis je napisal/-a:Verjetno je nov akumulator res ena izmed možinh rešitev, vendar ne odpravi glavnega problema - prevelike porabe v standby. Če bi želel da mi i30 zdrži 1 mesec (koliko vas veliko pravi, da naj ne bi bil problem) potrebujem 144Ah akumulator namesto sedanjega 36Ah
Če mi da notri "samo" recimo 70Ah bo ta pozimi zdržal malo več kot teden in to brez da bi imel 12ur odprto havbo in seku Umeka
Že iz common logike mi je 180-200 mA standby porabe in 36Ah akumulator ena velka prizadetost in če so Korejski inženirji raje vložili tistih 10 EUR v ipod priključek namesto v boljši akumulator, lahko rečem da je hyundai največji krš kar se jih da kupit.
Enivej, grem v tork na servis in bom vztraju do konca. Upam da mi ne bo treba po celem internetu pisat kater AC je tak nategator. In hehe, upam, da mogoče kdo iz tega AC zna uporabljat PC in bere ta thread
WMB je napisal/-a:dmalis je napisal/-a:Verjetno je nov akumulator res ena izmed možinh rešitev, vendar ne odpravi glavnega problema - prevelike porabe v standby. Če bi želel da mi i30 zdrži 1 mesec (koliko vas veliko pravi, da naj ne bi bil problem) potrebujem 144Ah akumulator namesto sedanjega 36Ah
Če mi da notri "samo" recimo 70Ah bo ta pozimi zdržal malo več kot teden in to brez da bi imel 12ur odprto havbo in seku Umeka
Že iz common logike mi je 180-200 mA standby porabe in 36Ah akumulator ena velka prizadetost in če so Korejski inženirji raje vložili tistih 10 EUR v ipod priključek namesto v boljši akumulator, lahko rečem da je hyundai največji krš kar se jih da kupit.
Enivej, grem v tork na servis in bom vztraju do konca. Upam da mi ne bo treba po celem internetu pisat kater AC je tak nategator. In hehe, upam, da mogoče kdo iz tega AC zna uporabljat PC in bere ta thread![]()
Če bi še I-Poda priklopil da špila, bi potem po 1h zmanjkalo štroma?????
:=)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov