Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne avg 08, 2010 4:13 pm

Pozdravljeni

Pa saj ni potrebno voziti vaše vozilo na pooblaščenca, po zakonu si lahko sami izbirate serviserja vašega vozila, garancija na vozilo pa ostane kot jo je predpisal proizvajalec:

KJE SMEM SERVISIRATI AVTO??

Kupec lahko prosto izbira, kje bo servisiral svoje vozilo, in proizvajalec avtomobilov mu mora v tem primeru priznati garancijske pravice. Proizvajalci avtomobiljskih sestavnih delov za prvo vgradnjo bodo lahko nadomestne dele prosto prodajali. Tudi pooblaščene servisne delavnice bodo smele vgrajevati alternativne nadomestne dele.
( Vir: revija Mehanik in voznik )

Res je, da to veliko lastnikov ne ve, pooblaščenci pa niso neumni da bi na veliko oglaševali. Kar se tiče žiga, ga pa lahko da vsaka legalno odprta delavnica in je pravno mirodajno.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
King_M
Nov uporabnik

Napisal/-a King_M Po avg 09, 2010 5:16 pm

Če ostanemo pri prvotnem vprašanju.... toplo priporočam Honda Team Čepin, Vojnik. Res da je daleč, vendar so zelo pozitivne izkušnje.

hnoda
Novinec

Napisal/-a hnoda Po avg 09, 2010 6:49 pm

@Fan
Me zanima kaj bo avtor tega članka rekel, ko se bo par odvetnikov nanj spravilo...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 09, 2010 6:54 pm

King_M je napisal/-a:Če ostanemo pri prvotnem vprašanju.... toplo priporočam Honda Team Čepin, Vojnik. Res da je daleč, vendar so zelo pozitivne izkušnje.

Si ti normalen :)
Daleč najboljši je Selič in čepin se lahko skrije pred Seličem.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Po avg 09, 2010 7:18 pm

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni

Pa saj ni potrebno voziti vaše vozilo na pooblaščenca, po zakonu si lahko sami izbirate serviserja vašega vozila, garancija na vozilo pa ostane kot jo je predpisal proizvajalec:

KJE SMEM SERVISIRATI AVTO??

Kupec lahko prosto izbira, kje bo servisiral svoje vozilo, in proizvajalec avtomobilov mu mora v tem primeru priznati garancijske pravice. Proizvajalci avtomobiljskih sestavnih delov za prvo vgradnjo bodo lahko nadomestne dele prosto prodajali. Tudi pooblaščene servisne delavnice bodo smele vgrajevati alternativne nadomestne dele.
( Vir: revija Mehanik in voznik )

Res je, da to veliko lastnikov ne ve, pooblaščenci pa niso neumni da bi na veliko oglaševali. Kar se tiče žiga, ga pa lahko da vsaka legalno odprta delavnica in je pravno mirodajno.

Lep pozdrav

Mal off nisem vedel, da npr doma v garaži nardiš servis na leto starem avtu in ti še zmeraj vela garancija sem mal skeptičen če je res to?

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Po avg 09, 2010 7:31 pm

Pozdravljeni

"hnoda"
- avtor tega članka bo odvetniku rekel, naj si prebere uradni list

"north789"
- ja v koliko imate legalno registriran servis avtomehanike, lahko date žig tudi v garaži

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
King_M
Nov uporabnik

Napisal/-a King_M Sr avg 11, 2010 3:09 pm

seat je napisal/-a:
King_M je napisal/-a:Če ostanemo pri prvotnem vprašanju.... toplo priporočam Honda Team Čepin, Vojnik. Res da je daleč, vendar so zelo pozitivne izkušnje.

Si ti normalen :)
Daleč najboljši je Selič in čepin se lahko skrije pred Seličem.

Jaz nimam nobene pripombe čez Čepina... Honde kupljene tam, servisirane, odnosi odlični, vse se da zmenit,... niti ene slabe izkušnje, zato drugih (razen AC mobil in Ambrož) nismo doma niti probali.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr avg 11, 2010 4:20 pm

Za servis se enkrt oglasi Seliču pa čepina povohu nauš več.Čepinu ne zaupam avta več.Sem mel na prejšnem avtu popravilo vrat k mi jih je eden z ključem porajsal.Da ne omenjam,da se vrata od tistega dne dalje niso več tko lepo odpirala in zapirala in pa,da je bil bravni odtenek precej drugačen od ostalega avta.In pa pokasiral sem novi dve buškici na avtu.In,da smo odkrili pri temnenju stekel,da so bili 3 čepki zlomljeni in sploh niso bili več v vratih.No sej hvala bogu,da maš dobe izkušnje a za servis še vedno priporočam Selič-a
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

buco28
Nov uporabnik

Kraj: ravne na koroškem

Napisal/-a buco28 Sr avg 11, 2010 4:25 pm

Selič !! nimaš kaj zgrešit 8)

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Sr avg 11, 2010 5:00 pm

Fan je napisal/-a:Pozdravljeni

"hnoda"
- avtor tega članka bo odvetniku rekel, naj si prebere uradni list

"north789"
- ja v koliko imate legalno registriran servis avtomehanike, lahko date žig tudi v garaži

Lep pozdrav

Potrošnik je žal le številka in lahko dokazuješ koliko hočeš, četudi na koncu zmagaš, si dejansko na zgubi za izgubljen čas in živčke. Kaj pa njim predstavlja nekaj € stroškov. Bilo je že dosti objav po razno raznih oddajah. Od državnih inštitucij pa žal ne moreš pričakovati kaj pomoči. Moje izkušnje.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov