Nasveti in napotki ter povpraševanja...

jakob.percic
Nov uporabnik

Napisal/-a jakob.percic Pe avg 27, 2010 4:46 pm

drugače ma škorjanc dele za vse kije in hyundaie

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Pe avg 27, 2010 10:50 pm

v glavnem v mb težko dobiš, tut na original morajo naročit pa preden dobiš traja

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So avg 28, 2010 10:33 am

OK zastopim da govoriš štajersko,ampak da moraš pa še pisat po štajersko tega pa ne zastopim.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist So avg 28, 2010 1:13 pm

čare je napisal/-a:OK zastopim da govoriš štajersko,ampak da moraš pa še pisat po štajersko tega pa ne zastopim.

še en slovničar tukaj ki je zgrešil forum heheh, mislim da bi moral davati nasvete o slovnici ampak si zgrešil forum prijatelj, lahko pa še ti kaj v štajerščini napišem ....
rajši si sposodi knjigo in beri knjige ne forume hehehe

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So avg 28, 2010 3:11 pm

no nauva zdej o slovnci,k sm jez tud lublančan in se probam trudt da napišm tko da usi zastopjo tole zdele je pa napisan recmo da pu lublansk in prestavli si da bi biv cev forum eno tako skropucalo...Glede knjig pa branja se pa tud mal umir pa se spravi ti brat knjige o mehankariji da ti ne bo treba po forumih spraševat...In ne nisi me razpizdil samo zate sem jaz profesor!!

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist So avg 28, 2010 6:26 pm

čare je napisal/-a:no nauva zdej o slovnci,k sm jez tud lublančan in se probam trudt da napišm tko da usi zastopjo tole zdele je pa napisan recmo da pu lublansk in prestavli si da bi biv cev forum eno tako skropucalo...Glede knjig pa branja se pa tud mal umir pa se spravi ti brat knjige o mehankariji da ti ne bo treba po forumih spraševat...In ne nisi me razpizdil samo zate sem jaz profesor!!

če kdo ni zastopo kaj sem napiso je njegov problem ampak do zaj so vsi zastopli tak da nevem če si ti meni profesor btw. umirim, vav maš sposobnosti da vidiš preko foruma da sem nemiren lol , nič od tega ampak sem sam napiso da me ne zanima slovnica in ne rabim komentarjev kot je tvoj. glede mehaničnih knjig pa jih ne rabim brat saj sem izbral drug študij tak da ni to za mene tolk učenja veš ampak vseen hvala za tako pameten nasvet. kdo rekel da sem te razpizdel samo odgovoro sem ti , če pa si tak vzel pa je tvoja krivda če si tak folk

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist So avg 28, 2010 6:34 pm

aja sam še to okolk tega če si ti za mene profesor okol tega pol bi podal kak pameten odgovor na temo ne pa o slovnici mislim da to vse pove o tvojem znanju in o tem kaj pišeš...............

danes še nisn avta dobo tak da vrjetno v ponedelk, pa javim kako je stanje z avtom, kolk sem dal € pa tak dalje hehe

aja čare lep pozdrav hehehe

Modelar
Novinec

Napisal/-a Modelar So avg 28, 2010 9:06 pm

Ti kar poslušaj mehanika ja, pa naj ti da stare vijake gor... :roll:

Vijake se vedno menja, prav tako se poravna glava.

nopower
Nov uporabnik

Napisal/-a nopower So avg 28, 2010 9:22 pm

vijaki se ob odvitju morajo nujno zamenjati !!!

to pa zato ker so te vijaki zasnovani tako, da ko jih zategneš preideš elastično deformacijo vijaka v plastično deformacijo (trajna deformacija) in ob odvitju so daljši kot prej kot tudi stroktura vijaka je drugačna.

zato nujno menjati vijake v kolikor nočeš, da kater od vijakov ne poči ali ob zategovanju oz. med obratovanjem motorja
exvitermini all the time

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist So avg 28, 2010 10:34 pm

glede vijakov še nevem ali jih je menjal ali ne, to bom izvedel v ponedeljek pa javim, ampak je mehanik žel lep čas pa skozi ma gužvo tak da menda že ve kaj dela

aja glava pa itak da se poravna mali strošek pa še noben mehanik nebo delo nazaj skup da nebi ravnal glave

Modelar
Novinec

Napisal/-a Modelar Ne avg 29, 2010 12:13 pm

Glede na to, da je rekel, da jih mogoče ne bo menjal, očitno ne ve kaj dela.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Ne avg 29, 2010 12:28 pm

ko sem bil tam sem ga vprašal če menja tut vijake pa je reko da ni nujno da se jih menja, tak da če jih je pa menjal ali ne to pa bom javo jutri ko vrjetno avto dobim nazaj

pa na unoti ko sem ga mel sem si kr sam menjo dihtongo na glavi motorja pa nisem dal brusit glave pa ne menjo vijakov sem sam dihtongo menjo naredo skup zategno z moment klučem kolk je blo napisano pa po pravem vrstnem redu, pa je avto delo še eno leto kaj sem ga mel in še zaj dela ker ga vidim po mb ko se vozi en z njim

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po avg 30, 2010 8:53 am

Kaj lahko napišete kolko prideoj tej vijaki za to kio? pa koliko pridejo tesnila...
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Po avg 30, 2010 3:06 pm

tesnila mi je rek mehanik da pridejo 85€ to je komplet, zaj točno kere vse nevem. vijaki pa nimam pojma pa pomoje drugje kot na original težko da bi se dobili, glede na to da že te dihtonge težko dobiš

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist To avg 31, 2010 2:14 pm

evo avto dobil nazaj cena 300€ avto dela lepo upam da tak ostane. vijakov ni menjal ker so bli ok, jermeni tut ne ker so bli lani menjani oz pred 10.000km . tak da menjana je bla dihtonga glave pa brušenje, zvita je bla čist malo nevem kak mi je že reko za 4stopinje(nisem ziher če stopinje) al nekaj takega v glavnem čist minimalno, pa ostale dihtonge kaj spadajo polek, olje pa hladilna tekočina. teflonov ni menjal ker so bli ok. no to bom pa zaj vido če bo kaj olje pil al ne če so res ok. upam da bo delo tak ko prej pa sem zadovoljen.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 6 gostov