Stvar je sledeča:
Pri Laguni mi ob dežju zamaka na sovoznikovi strani tik ob vratih(kjer so tečaji).
Zdi se mi, da mi bolj zamaka, če avto stoji.
Če bi kdorkoli kaj vedel o tem (imel podobne izkušnje), naj prosim to obelodani tu.

Tnx!
GT500 je napisal/-a:Živjo, jaz sem imel podoben primer v meganu l. 04 karavan vendar v voznikovih vratih. Verjetno je problem v tem, ker je bil avto razbit in slabo dan skupej. Drugega jaz ne vem. Pri mojem je sigurno to, ker vem da je bil karamboliran. Ta problem pritekanja v predal voznikovih vrat se mi je rešil sam. (mogoče sem imel srečo)
Imam pa jaz še en večji problem z vodo, ki mi zaliva celo dno prtljažnika in ne moremo ugotoviti od kje priteče. Lahko še tako lije pa ne bo niti kapljice notri ali pa gre čisto malo dež pa je veliko vode notri. pomoč?
cliort je napisal/-a:Pri meni zateka pri predalu, spodaj desno, kjer se konča predal
Hm, karamboliran mislim, da ni bil,...čeprav se nikoli ne ve.
Avto imam že dve leti, pa zamakanje opažam šele v zadnjem mesecu...
A je možno, da priteče že za robom vetrobranskega stekla, potem pa v notranjost?
anzl je napisal/-a:cliort je napisal/-a:Pri meni zateka pri predalu, spodaj desno, kjer se konča predal
A je možno, da priteče že za robom vetrobranskega stekla, potem pa v notranjost?
Verjetno imaš zapacano okoli kabinskega filtra, oz. odtočne kanale v blatnikih. Snemi brisalce, plastiko pod brisalci in sčisti nesnago tam noter.
Pri meni je bil to vzrok, ko sem imel še roverja.
LP
GT_Turbo17 je napisal/-a:če bi bilo original strešno okno bi bili problem lahko odtočni kanali. kakšne imaš pa kaj gumice okoli vrat? dobro tesnijo?
Predlagam, da malo razdreš plastike tam okoli , se vsedeš not in zapreš vrata. nekdo drug pa naj ti z rahlim curkom vode poliva avto. Pa boš mogoče videl kje curlja not
cliort je napisal/-a:anzl je napisal/-a:cliort je napisal/-a:Pri meni zateka pri predalu, spodaj desno, kjer se konča predal
Verjetno imaš zapacano okoli kabinskega filtra, oz. odtočne kanale v blatnikih. Snemi brisalce, plastiko pod brisalci in sčisti nesnago tam noter.
Pri meni je bil to vzrok, ko sem imel še roverja.
LP
Ravno včeraj sem odstranil plastiko pod brisalci, posesal vso svinjarijo(vglavnem listje), ostalo sem pa spihal. Nato sem odstranil še mikro filter in še tega spihal(listje in podobno, saj ostalega ni ga menjam 2x na leto).
Strešnega okna pa na žalost nima.![]()
Še kak predlog?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov