bruki je napisal/-a:Zelo pogosta napaka pri renaultih...sledi previdna demontaža zavornega bobna ..sicer se lahko poškoduje zavorni cilinder...ter nato zamenjava zavornih oblog in stvar je rešena.-
lp
Shatzy je napisal/-a:Na cliotu 1998 se mi je zataknila bremza na zadnjem levem kolesu. Ze par dni sem imel probleme z bremzam, nozna je prijela cist na koncu, rocno sem lahko potegnu skor do stropa. Vceraj pa zadnje levo kolo ni popustilo, levo pa se vrti. Probal sem guncat zajlo od rocne, zategovat in popuscat rocno, pumpal nozno bremzo, vendar efekta ni bilo. Je komu znan problem, oz. se bolje resitev?
Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)
mare rc je napisal/-a:bruki je napisal/-a:Zelo pogosta napaka pri renaultih...sledi previdna demontaža zavornega bobna ..sicer se lahko poškoduje zavorni cilinder...ter nato zamenjava zavornih oblog in stvar je rešena.-
lp
ja prav imas pri renaultih se to pogosto dogaja.po nekaj kilometrih tam okol 100.000 se obloga pakne ogreje in s casoma spoka in se dobesedno odlima od železne osnove.nato pa odpri boben in samo ti bo popadala obloga iz bobna.tak je to je potrosni metarial nimas kej .BREMEZE SO LE BREMZE.ce jih ni je bl salbo vse skupaj:D
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov