Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr dec 07, 2005 6:24 pm

tudi jaz sem imel ob večjem nalivu vodo pod zicom, ampak samo kadar je bil avto doma parkiran na pločniku...pri punci, je avto na ravnem pa voda ni notri pritekla!!

avto sem polival z vodo pa nisem našel napake!! no kasneje sem jo našel!!
ko je bil avto na pločniku, je bil malo nagnjen na stran , kar je bilo očitno zadosti da je voda tekla po foliji, ker pa sem poleti dodatno vgradil el.šipe tudi zadaj, sem seveda malce strgal zaščitno folijo :?
in ko je bil naliv + avto malce nagnjen = voda tekla notri, kot da bi imel odtok speljan v kabino :?
rešitev...ducktape :P ful velik tadebelega izolir traku nalimat po foliji, kjer je strgana...od takrat ne zamaka več!

BaTeMaN
Novinec

Napisal/-a BaTeMaN Sr dec 07, 2005 9:20 pm

hvala nekaterim za nasvete..

kartica dela vredu,.. problem je v senzorjih,.. na sopotnikovi strani dela,.. na šoferski ne delajo senzorji...

voda priteka ziher zaradi strgane folije,.. oz. zaradi avtoakustike,.. bom vzel dol tapeto cez weekend ali naslednji teden...

LP

ciao
The best way to get over someone is to get under someone else.

dare8019
Nov uporabnik

Kraj: Cele

Napisal/-a dare8019 Po dec 12, 2005 8:40 pm

Veliko zabave pri demontaži tapete. drgač pa ti pri serviserju to zrihtajo v pol ure.

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman To mar 14, 2006 3:45 pm

Ce verjames! Serviserji nimajo pojma! Kot je ze Bor reku sm bil 3× na servisu in vedno je blo slabse! Fora je pa v tisti zascitni foliji za zvocniki:( Men so pa ze oni zmontirali tamocne zvocnike in so jo odrezali, pol pa mene krivili, da sm jo jst dol rezal, kr neki:(

V glavnem ribice gojimo v predalih:) Se dober da ne gre na tapeto ampak ostane v predalu! hehe
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

tomsom
Nov uporabnik

Napisal/-a tomsom To mar 14, 2006 9:25 pm

TommyGun je napisal/-a:danes zjutro predn sm šeu u šolo :evil:
aja:clio letnik 2002

Veš kaj, še ribice pa želvice not spus pa maš akvarij....
No worries, jst tud furam renoja....

Žal pa ti ne znam pomagat kot da popestrim malo z kakšno šalo.

LP

Uporabniški avatar
crni vran
Novinec

Napisal/-a crni vran To mar 14, 2006 10:02 pm

to se tud mojem kolegu dogaja ko je ful naliv pa če avto mal u breg stolji mu začne kapljat not in to tam ko je luč na strehi avta za osvetlitev mu lepo kaplja.še do zdaj ni pogruntav od kje bi blo.ma pa clio 2002.po moje od sprednje šipe da ne dobr tesni al od kod???kaj menite al pa ma kdo iste težave???
Nič Te Ne Zapelje Kot...RENAULT :)

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 Sr sep 29, 2010 9:04 pm

BaTeMaN je napisal/-a:hvala nekaterim za nasvete..

kartica dela vredu,.. problem je v senzorjih,.. na sopotnikovi strani dela,.. na šoferski ne delajo senzorji...

voda priteka ziher zaradi strgane folije,.. oz. zaradi avtoakustike,.. bom vzel dol tapeto cez weekend ali naslednji teden...

LP

ciao

Odpiram staro temo.

Tudi meni teče v predal voda. Hotel sem vzeti dol tapete, pa nisem mogel (nisem želel na silo, da ne bi zlomil). Prosim, če mi lahko kdo napiše postopek, da ne bi česa zlomil.

Odvil sem dva vijaka spodaj ter enega na strani. Zgoraj pri vzvratnem ogledalu sem vzel dol plastiko, nato nisem mogel dalje...
Prosim za pomoč.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 17 gostov