Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Mitja87
Nov uporabnik

škoda felicia 1.3mpi brez moči in cukanje

Napisal/-a Mitja87 Po maj 17, 2010 9:57 pm

Pozdravljeni,

imam problem s škodo felicio l.96 Avto kar naenkrat začel ob pospeševanju cukati in nima več take moči. Tudi ropoče kot traktor..dela na 3 cilindre verjetno.

Mašina je sicer suha, opazil pa sem, da na cinšpuli pri prvi svečki rahlo pušča olje.
Torej ta cilinder ne dela? In če bi našprical z wd-jem in spihal cinšpulo bi bilo ok?

Ali je možnost da je narobe kaj drugega? Avto je skoraj 2 tedna stal na miru.

Če ima kdo kakšne podobne izkušnje s tem bi prosil da napiše. Hvala LP

Mitja87
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitja87 To maj 18, 2010 2:53 pm

vzel dol cinšpulo, našpricu z wd-jem. isto. +to da ko avto lavfa se voha bencin

pomooč....:)

Uporabniški avatar
Svizec:)
Novinec

Napisal/-a Svizec:) To maj 18, 2010 10:02 pm

Pozdravljen!

Amm ne poznam tega tipa motorja vendar močno dvomim,da ima vsak cilinder svojo cinšpulo(verjetno misliš kapo svečke) No jaz bi najprej odvil vse svečke iz motorja tisto katera je mokra(od bencina) bi probal nataknit na sosednjo kapo kolega naj ti vergla avto(pazi,da te ne povozi :) ) ti pa opazuj če se vse iskrijo.če se ne iskri menjat svečko oz. svečke,lahko pa je krivec tudi kabeljn.

LP

david272
Nov uporabnik

Napisal/-a david272 Sr maj 19, 2010 9:22 pm

Mogoce vlaga v frtajlerju

dejannn
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a dejannn Po okt 11, 2010 2:10 pm

Pri moji Felici je isto. Je letnik 2001, 1.3 mašina, 170k prevoženih. Ko speljujem mi avto cuka, če spustiš ali pritisneš gas normalno kot pri ostalih avtih-kar cukat začne-pri spuščanju gasa in pospeševanju, moreš zelu nežno pa počas delat z gasom:(...Če bi morda kdo vedel kaj je uzrok tega cukanja??
Pa še en problem imam...menjalnik je zelo razluftan(kar je ubistvu tradicionalno za felicie:D) in zelu težko dobim v peto prestavo pa u rikverc,...bi se dalu to kako poštimat?
lepo bi prosu za nasvete...
lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov